Keitä me olemme

Yli 60 vuoden kokemuksen myötä TENA on kasvanut maailman johtavaksi virtsankarkailu- ja inkontinenssihoitotuotteiden tuotemerkiksi. 

TENA on maailman johtava inkontinenssituotteiden valmistaja yli 50 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita ja palveluita sekä kuluttajille että terveydenhuollon tarpeisiin 90 maahan. Päämäärämme on vähentää inkontinenssin vaikutuksia ihmisten jokapäiväiseen elämään ja tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvaa ja laadukasta.
 
Kyse on ihmisistä
on yllättävän yleinen vaiva eikä riipu iästä tai yleisterveydentilasta, vaan voi koskea parhaassa iässä olevia ihmisiä. Inkontinenssi vaikuttaa eri ihmisiin eri tavoin. Se ei itsessään välttämättä ole erityisen vakava tila, mutta siihen liittyvä sosiaalinen tabu voi haitata sosiaalista kanssakäymistä. Tiedämme myös, että inkontinenssi voi tehdä siitä kärsivät henkilöt levottomiksi ja eristäytyneiksi ja että omaishoitajat usein haluavat auttaa läheisiään säilyttämään arvokkuutensa. Terveydenhuollon ammattilaisten on puolestaan otettava huomioon myös kustannuskysymykset samalla, kun he haluavat tarjota parasta mahdollista hoitoa.
 
TENA on osa Essityä
Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy henkilökohtaiseen hygieniaan (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products ja Medical Solutions) ja ammattilaiskäyttöön (Professional Hygiene) tarkoitettuja hygieniatuotteita ja -ratkaisuja sekä pehmopapereita (Consumer Tissue). Visiomme on parantaa hyvinvointia johtavien hygienia- ja terveysratkaisujen avulla. Myynti tapahtuu noin 150 maassa useiden vahvojen brändien alla, kuten johtavat maailmanlaajuiset tuotemerkit TENA ja Tork sekä muut tuotemerkkimme, kuten esimerkiksi Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 101 miljardia kruunua (10,7 miljardia euroa). Liiketoiminta perustuu kestävään liiketoimintamalliin, jossa keskitytään ihmisten ja luonnon arvonkehitykseen. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa, ja yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa. Essity oli aikaisemmin osa SCA-konsernia. Essityn katsotaan olevan kestävän kehityksen suunnannäyttäjä, ja se on nimetty yhdeksi maailman eettisimmistä yrityksistä. Lisätietoja osoitteessa www.essity.com