Tuoteturvallisuus – meille se on henkilökohtaista.

Teemme kaiken intohimoisesti ja haluamme valmistaa tuotteita, jotka parantavat jokaisen ihmisen – myös meidän omien läheistemme – terveyttä ja hyvinvointia.
 
Me kaikki tarvitsemme tuotteita, jotka sopivat meille, ja haluamme niiden olevan turvallisia. Turvallisia kehollemme, mutta myös planeetallemme. Ja me ymmärrämme läpinäkyvyyden tärkeyden, jotta tiedätte mistä tuotteemme valmistetaan. 

Essityn tuoteturvallisuustyöntekijä esittelee kunkin seuraavista periaatteista. Tapaa ihmiset, jotka tekevät päivittäin töitä pitääkseen sinut turvassa.

Viisi turvallisuuden periaatettamme

Marian kuva

1. Tavarantoimittajat

Maria auttaa meitä löytämään turvalliset ja kestävän kehityksen ajatusta toteuttavat tavarantoimittajat varmistaen, että työskentelemme vain parhaiden kanssa – valmistaaksemme turvallisia ja ympäristövastuullisia tuotteita.

Gunillan kuva

2. Materiaalit

Käytämme vain parhaita materiaaleja tuotteittemme valmistukseen. Gunilla valvoo tarkasti jokaisen materiaalin tarkistusprosessia varmistaakseen niiden turvallisuuden.

Peterin kuva

3. Testaus

Peterin työnä on auttaa tuotteittemme testauksessa kerta toisensa jälkeen. Hän varmistaa, että tuotteet ovat turvallisia sekä sinulle että ympäristölle.

Jayn kuva

4. Valmistus

Saumattoman tuotantoprosessimme ansiosta voimme luoda jatkuvasti laadukkaita tuotteita. Jay auttaa valvomaan tuotteidemme valmistusta.

Jennien kuva

5. Jatkuva asiakaskontakti

Jennie seuraa tuotteitamme varmistaakseen niiden pysymisen turvallisina, myös niiden tehtaalta lähtemisen jälkeen.

Tuotteemme

Tutustu tuotteisiimme ja siihen, mitä ne itse asiassa sisältävät.

Onko sinulla kysyttävää?

Tiimimme käsittelee muutamaa useimmin esiin tulevaa aihetta.