TENA Men - tuotteet miehille

×

Yhtään tuotetta ei löytynyt vastaamaan hakuasi

Inkontinenssisuojat miehille

TENA-inkontinenssisuojat miehille suojaavat varmasti tiputtelulta, runsaammalta virtsankarkailulta ja vuodoilta. TENA Men -suojat on muotoiltu huomaamattomiksi, ja etuosan erittäin varma imuydin on juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan.

Miehille suunnitelluista inkontinenssisuojista on saatavana eri muotoja, kokoja ja imutasoja, joten löydät juurin sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen. Niitä voi käyttää helposti tavallisissa alushousuissa.

Valitsitpa minkä tahansa inkontinenssituotteen, voit nauttia huomaamattomasta, miellyttävästä ja tehokkaasta virtsankarkailusuojasta joka päivä. Pysy juuri niin aktiivisena kuin haluat käyttämällä näitä, erityisesti miehille suunniteltuja suojia.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men Protective Shield | Inkontinenssisuoja

Ilmainen näyte

Musta inkontinenssisuoja miehille lievään tiputteluun

TENA Men Level 1 | Inkontinenssisuoja

Ilmainen näyte

Miesten inkontinenssisuojat vähäiseen virtsankarkailuun

TENA Men Level 2 | Inkontinenssisuoja

Ilmainen näyte

Lievästä keskivaikeaan inkontinenssiin miehille

Miesten suojaavat alushousut inkontinenssiin

Miehille suunnitellut miehekkään tyylikkäät, varmat ja hyvin istuvat TENA inkohousut suojaavat luotettavasti ollen samalla miellyttävät ja huomaamattomat. Virtsan ja hajut sisälleen lukitseva erittäin varma imuydin sijoittuu eteen ja ylös eli juuri sinne, missä mies sitä eniten tarvitsee. Nämä inkohousut näyttävät aivan tavallisilta boksereilta, ja niitä on saatavilla eri imukykyinä, väreinä, tyyleinä ja kokoina, joten voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Valitsitpa mitkä inkohousut tahansa, voit olla varma, että ne suojaavat virtsankarkailulta huomaamattomasti, miellyttävästi ja varmasti joka päivä. Hallitse virtsankarkailua ja pysyttele juuri niin aktiivisena kuin haluat: virtsankarkailulta suojaavat TENA housut on suunniteltu erityisesti miehille.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men Pants Normal | Suojaavat alushousut inkontinenssiin

Suojaavat alushousut inkontinenssiin miehille keskivaikeaan virtsankarkailuun

TENA Men Pants Plus | Suojaavat alushousut

Ilmainen näyte

Suojaavat alushousut inkontinenssiin miehille vaikeaan virtsankarkailuun

TENA Men Pants Maxi | Suojaavat alushousut

Ilmainen näyte

Suojaavat alushousut inkontinenssiin miehille erittäin vaikeaan virtsankarkailuun

Pestävät inkontinenssialushousut miehille

Nämä suojaavat bokserit ovat itse asiassa tavalliset alushousut, joilla on yksi mainio ominaisuus: ne imevät tipat sisäänsä ja ovat pestävät. Voit siis pestä ne muun pyykin mukana 40 °C:ssa ja käyttää niitä aina vain uudelleen.

Nämä uudelleenkäytettävät inkontinenssialushousut miehille on suunniteltu siten, etteivät ne erotu tavallisista boksereista. Ne on valmistettu laadukkaista kankaista, ja niinpä bokserit ovat varmat ja mukavat.

Nämä inkontinenssialushousut valmistetaan pehmeästä puuvillasta, ja ne istuvat napakasti ja mukavasti. Valitse päivittäiseen virtsankarkailuun miesten suoja, jonka takia ei tarvitse tinkiä mukavuudesta tai tyylistä.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Inkohousut | Pants

TENA-valikoiman kertakäyttöiset suojaavat alushousut ovat pehmeät ja miellyttävät ja sopivat päivä- ja yökäyttöön sekä miehille että naisille. Voidaan käyttää tavallisten, joustavien alushousujen tapaan, joten ne sopivat käyttäjälle, joka viettää aktiivista elämää. Inkohousuista on saatavana monia eri kokoja, joista löytyy sopiva jokaiselle vartalolle ja virtsankarkailumäärälle – löydät varmasti omaan tarpeeseesi parhaan tuotteen. Muista inkontinenssisuojista poiketen TENA kertakäyttöisten suojaavien alushousujen kehittynyt kosteudenpoistoteknologia takaa kuivan olon, vähentää mahdollisia reunavuotoja ja hajuja. Sekä miehille että naisille suunnitellut TENA inkohousut on valmistettu pehmeistä ja hengittävistä materiaaleista. Ne istuvat hyvin, vähentävät mahdollisia reunavuotoja, edistävät ihon terveyttä ja tarjoavat liikkumisen vapautta.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Inkohousut

Suojaavat keskivaikealta ja vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

TENA Pants Plus Classic | Inkohousut

Suojaavat keskivaikealta ja vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

TENA Pants Plus | Inkohousut

Suojaavat keskivaikealta ja vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

TENA Pants Super | Inkohousut

Suojaavat keskivaikealta ja vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

TENA ProSkin Pants Night | Inkohousut

Suunniteltu käytettäväksi erityisesti yöaikaan – Lie Down Protection -ominaisuudella

TENA Pants Maxi | Inkohousut

Suojaavat vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

Teippisuojat | Slip

TENA Slip -teippisuojat ovat muotoilultaan avoimia inkontinenssisuojia. Tässä suositussa teippisuojassa on lujat, säädettävät kiinnitystarrat, joiden avulla suoja istuu hyvin. Näin reunavuodot vähenevät ja olo tuntuu kuivalta.

Helppokäyttöiset tarrat tai teipit voidaan kiinnittää uudelleen ja uudelleen. Teippivaipan vaihto on nopeaa ja helppoa – sekä istuen että makuuasennossa. TENA Slip on suunniteltu käytettäväksi miesten, naisten ja lasten keskivaikeaan tai vaikeaan inkontinenssiin. Mukavan tuntuisen ja ihon terveyttä vaalivan suojan imukyky on erittäin hyvä, ja siksi se sopiikin niille, joiden päivästä suurin osa kuluu istuen tai maaten.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women