TENA Men ja miesten marraskuu

Miljoonat miehet ympäri maailmaa luottavat TENA Meniin. Nyt haluamme vaikuttaa kaikkien miesten elämään auttamalla levittämään tietoutta eturauhassyövästä ja tukemalla Suomen Eturauhassyöpäyhdistyksen Propon Sininen nauha -kampanjaa.

Eturauhasyöpä on miesten yleisin syöpä ja siihen sairastuu vuodessa yli 5000 miestä. Yli kolmannes miehillä todetuista syövistä koskee eturauhassyöpää. Eturauhassyövän ennuste on useimmiten hyvä, etenkin jos sairaus havaitaan ajoissa. Varhaisten diagnoosien ja kehittyneiden hoitojen ansiosta eturauhassyöpä on useimpien kohdalla mahdollista parantaa tai se saa kroonisen sairauden luonteen. Siksi onkin erityisen tärkeää levittää yleistä tietoisuutta eturauhassyövästä.

Eturauhassyöpä ja sen hoito aiheuttavat myös usein joko ohimenevää tai pysyvää inkontinenssia. Virtsankarkailu ja virtsaamisoireet eivät silti välttämättä ole merkki eturauhassyövästä, vaan usein virtsankarkailu liittyy eturauhasen hyvänlaatuiseen liikakasvuun, josta voit lukea lisää täältä.

Miesten hyväksi

Sininen nauha -kampanjan keräyksen tuotoilla tuetaan eturauhassyöpätutkimusta, potilasjärjestön toimintaa sekä pyritään levittämään yleistä tietoisuutta eturauhassyövästä. Myös TENA Men on mukana tukemassa Sininen nauha -kampanjaa ja lahjoitamme jokaisesta marraskuussa ostetusta TENA Men -paketista 0,30 € Suomen eturauhassyöpäyhdistykselle, joka toimii eturauhassyöpään sairastuneiden miesten ja heidän läheistensä hyväksi.

TENA Men yhteistyössä Suomen eturauhassyöpäjärjestö Propon kanssa

Eturauhassyövän varhainen toteaminen voi pelastaa ihmishenkiä ja siksi yleisen tietouden lisääminen on erittäin tärkeää. TENA Men tekee jatkuvaa yhteistyötä valtakunnallisen potilasjärjestön Suomen eturauhassyöpäyhdistyksen Propon kanssa. Propo Suomen eturauhassyöpäyhdistys ry on valtakunnallinen potilasjärjestö, joka toimii eturauhassyöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi. Yhdistyksen tavoitteena on edistää eturauhassyöpäpotilaiden hyvää ja oikeudenmukaista kohtelua, parantaa heidän elämänlaatuaan sekä vähentää eturauhassyövästä aiheutuvaa kärsimystä. Yhdistys on perustettu vuonna 1997 ja se on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö. Saat lisätietoa eturauhassyövästä, sen hoidosta sekä vertaistukitoiminnasta osoitteessa www.propo.fi