Neuvoja ja vinkkejä

Nauti hyvästä elämästä virtsankarkailua koskevien neuvojen ja vinkkien avulla. Parhaat vinkit saat miehiltä, jotka tietävät, mistä puhuvat. Olemme keränneet yhteen kaikki tarvitsemasi tiedot suoraan asiantuntijoilta.

Neuvoja ja vinkkejä

Juo normaalisti

Juo normaalisti

Tämä voi tuntua oudolta, mutta älä vähennä nesteiden nauttimista liikaa. Ei kannata ottaa nestehukan riskiä. Jos et juo tarpeeksi, virtsa väkevöityy. Se saattaa aiheuttaa esimerkiksi virtsarakontulehduksia, mikä voi pahentaa vaivaa.
Kohtuullisuus

Kohtuullisuus

Esimerkiksi kofeiini, alkoholi ja keinotekoiset makeutusaineet voivat lisätä virtsaamistarvetta. Ei hätää, sinun ei tarvitse luopua elämän nautinnoista, mutta esimerkiksi kofeiinin vähentämisestä on kyllä hyötyä.
Lopeta tupakointi

Lopeta tupakointi

Tiedät toki entuudestaan, että tupakointi on haitallista terveydelle, mutta tarvitsetko vielä yhden hyvän syyn lopettamiselle? Tässä olisi yksi: Tutkimukset osoittavat, että tupakointi voi pahentaa virtsateiden oireita. Lisäksi tupakkayskä voimistaa inkontinenssin oireita.
Rentoudu

Rentoudu

Stressi voi aiheuttaa virtsankarkailua, mutta myös karkailu itsessään voi lisätä stressiä. Helpot rentoutustekniikat, kuten hengitysharjoitukset tai meditaatio, voivat lievittää oireita.

Kokemuksia

Seuraava juomista koskeva vinkki on toiminut minulla. Vähennä nesteiden nauttimista muutamaa tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Kimmo

67