Ulos virtsankarkailusta huolimatta

Monet virtsankarkailusta kärsivät miehet arkailevat osallistua sosiaalisiin tapahtumiin. Virtsankarkailun pelko voi olla hankalaa, mutta kun suunnittelet menosi oikein, voit suojautua virtsankarkailulta ja pysyä itsevarmana.

Ulos virtsankarkailusta huolimatta

Seuraavassa on muutamia käytännön neuvoja, joiden avulla voit lähteä ulos ja nauttia elämästä haluamallasi tavalla sen sijaan, että antaisit huolen virtsankarkailusta pidätellä itseäsi.

Mitä ottaa mukaan

Mieti, mitä tarvitset päivän aikana suojautuaksesi virtsankarkailulta ja säilyttääksesi itsevarmuutesi, ja kokoa sitten oma pieni pakkauksesi, joka sisältää kyseiset tarvikkeet. Voit esimerkiksi ottaa mukaan suojia tai suojaavia alusvaatteita, kosteuspyyhkeitä tai ehkä vaihtoalushousut, päivän suunnitelmistasi riippuen. Jo tieto siitä, että mukanasi on tarvikepakkaus, josta voi olla apua jokapäiväisessä elämässä, voi vähentää stressiä ja lisätä itsevarmuuttasi.

Inkontinenssituotteet miehille

Olosi tuntuu heti turvallisemmalta ja luottavaisemmalta, kun tiedät millaiset tuotteet sopivat parhaiten juuri sinulle. Jos karkailu on esimerkiksi pientä, vain muutama tippa tai roiske, päivittäiseen käyttöön sopivat paremmin vähäisempään virtsankarkailuun tarkoitetut kuin imukykyisemmät suojat. Samoin silloin, jos huomaat virtsankarkailun olevan suurempaa kuin muutamia tippoja, saatat haluta panostaa imukykyisempiin suojiin. TENA Men tarjoaa laajan valikoiman virtsankarkailulta suojaavia tuotteita, joten tutustu tuotesivuihimme ja etsi itsellesi sopivin vaihtoehto.

Hygienia

voi aiheuttaa ihoärsytystä ja hajuongelmia. Siksi on tärkeää pitää virtsalle altistuvat kohdat puhtaina veden tai kosteuspyyhkeen avulla. Hajuongelmia voi vähentää käyttämällä miesten inkontinenssituotteita ja juomalla enemmän vettä. Runsaampi veden juonti tekee virtsasta laimeampaa, jolloin hajuriski on pienempi.

Suunnittele etukäteen

Jos sinua huolestuttaa silloin, kun et ole kotona, ota mukaan imukykyisiä suojia. Ne ovat pieniä ja usein yksittäispakattuja ja sopivat taskuun huomaamattomasti. Jos menet uuteen paikkaan, tarkista lähimmän vessan sijainti varhaisessa vaiheessa, niin sinun ei tarvitse huolehtia, kun on WC-käynnin aika.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Eturauhanen ja miesten virtsankarkailu

Eturauhanen ja virtsankarkailu eivät välttämättä ole kaikkien suosituimpia keskustelunaiheita. Silti on tärkeää tietää, miten ne vaikuttavat toisiinsa. Halusimme selventää aiheesta liikkuvia huhuja. Siksi kutsuimme Göteborgin Sahlgrenskan yliopistollisen sairaalan urologian osaston professorin ja ylilääkärin Ralph Peekerin keskustelemaan asiasta kanssamme.

Perustietoa inkontinenssista

Joka neljäs yli 40-vuotias mies kärsii jonkinasteisesta virtsankarkailusta, ja yhdelle kahdeksasta miehestä kehittyy inkontinessi jossain elämänsa vaiheessa. Paras keino ratkaisun löytämiseen on hankkia lisätietoa.