Katso: olet löytänyt vastauksen

100 % huomaamaton. 100 % varma.

Hei! Olen Stirling Gravitas, virtsankarkailusta kertova karismaattinen hahmo. Kontrolli tarkoittaa muutakin kuin sopivan tuotteen käyttämistä: myös tietyt elämäntapavalinnat voivat auttaa tulemaan toimeen virtsankarkailun kanssa. Tässä muutamia seikkoja, jotka olen oppinut matkoillani.

Viisas neuvo Stirling Gravitasilta

Stirling Gravitas tilaamassa kahvikupillista baarissa.

Vähennä kahvinjuontia

Kun kävin Fudanissa, sain täydellisen kahvikupillisen. Pienen. Kahvi on diureetti, eikä sen liiallinen lipittäminen auta pitämään hommaa hallussa. Vähennä siis juomiesi kupillisten ja itse kahvin määrää.
Stirling Gravitas katsomassa olutta osoittamatta mielenkiintoa.

Juo alkoholia kohtuudella

Juon mielelläni drinkin pelattuani koko pitkän päivän tennistä ja kirjoiteltuani nimikirjoituksia, mutta yksi riittää. Kohtuudella juominen on tervettä maalaisjärkeä ja auttaa minua pitämään homman hallussa.
Stirling Gravitas pukeutuneena japanilaiseen kamppailulajien asuun, gihin.

Liiku päivittäin

Nostelen painoja, kun en juokse maratonia tai pelaa pooloa. Miksi? Kontrollin takia. Säännöllinen liikunta voi auttaa virtsankarkailun vähentämisessä. Äläkä unohda jännittää lantionpohjan lihaksiasi. Ajattele sitä lantionpohjan lihasten treenaamisena. Saat lisää tietoa tästä videosta.
Yksi mies neljästä.

Puhu siitä!

Tiedätkö, mitä huomasin matkallani? Joka viides ihminen planeetallamme on kiinalainen. Huomasin myös, että joka neljäs mies kokee virtsankarkailua. Monien miesten on siis saatava homma haltuun. Paras tapa auttaa heitä on keskustella asiasta, jotta hekin voivat lopettaa kehnojen tuotteiden käyttämisen.
Stirling Gravitas pelaamassa korttia.

Valitse tuotemerkki, johon miljoonat miehet luottavat

TENA Men Absorbent Protector -suojat ovat nyt 20 % ohuempia, mutta aivan yhtä varmoja kuin aiemminkin. Ne ovat 100-prosenttisen huomaamattomia ja suunniteltu erityisesti miehen anatomialle sopiviksi. Kaikki suojat ovat yksittäispakattuja, joten yksi on helppo sujauttaa nenäliinan tapaan taskuun. Kunhan muistat olla niistämättä siihen.

Uudet TENA Men Absorbent Protector -suojat