TENA ProSkin Flex auttaa ylläpitämään ihon terveyttä ja tehokkaampaa hoitoa

TENA ProSkin sarja on suunniteltu erityisesti inkontinessituotteita käyttävien asiakkaiden ihon terveyden ylläpitoon. TENA ProSkin Flex antaa kolmitehoisen suojan: se on kuiva, varma ja hellävarainen iholle.  

Tutkimuksemme mukaan 90 % hoitajista oli sitä mieltä, että tuote auttaa pitämään asukkaiden ihon kuivana(1). Ergonomisen muotoilun ja säädettävän vyön ansiosta tuotteen vaihtaminen on helpompaa, ja hoitajien työ on näin fyysisesti vähemmän kuormittavaa. Tutkimuksen mukaan TENA ProSkin Flex vähentää hoitajien alaselän rasittumista tuotteen vaihdon aikana verrattuna teippi- ja kourusuojaan. Vaihtaminen on nopeaa ja helppoa, olipa käyttäjä sitten seisoma- tai makuuasennossa(2).

ProSkin Flex

Laadukkaampaa hoitoa TENA ProSkin -tuotteilla

TENA etsii aina uusia keinoja, joilla hoitoa voidaan parantaa. Kehitimme TENA ProSkin -tuotteet sen ymmärryksen pohjalta, että ihon terveyden ylläpitäminen on olennainen osa inkontinenssihoitoa. Imukykyiset tuotteemme on suunniteltu pitämään iho kuivana ja hengittävänä. Tämä auttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon ylläpitämisessä ja edistää osaltaan käyttäjien hyvinvointia.

Vanhoja naisia eteisessä hoitajan kanssa

Kosteuden pitäminen poissa iholta

Inkontinessituotteita käyttävä henkilön iho joutuu kosketuksiin kosteuden kanssa. Tämä on yksi ihoa vaurioittavista tekijöistä, mikä voi aiheuttaa epämukavaa oloa ja kipua. TENA ProSkin Flex imee kosteuden nopeammin FeelDry Advanced™ -ominaisuuden avulla. Imuydin imee virtsan nopeasti sisäänsä suojan pinnalta, pitää ihon kuivana ja vähentää mahdollisia reunavuotoja.

Ihon luonnollisen tasapainon ylläpitäminen

TENA ProSkin Flex on täysin hengittävä ja tukee näin ihon luonnollista terveyttä. ConfioAir™-ominaisuus antaa ihon hengittää ja lisäksi tuote peittää vähemmän ihoa lantion ja kylkien alueelta, joten se on ihoystävällinen. Kankaanomainen materiaali tuntuu iholla pehmeältä.

Hyvän istuvuuden varmistaminen

TENA ProSkin Flex Vyösuojissa on säädettävä, joustava ComfiStretch™-vyö, jonka ansiosta suoja istuu erittäin hyvin eri vartalotyypeille ja tuntuu mukavalta. Suoja on ergonominen ja helppokäyttöinen, joten hoitajien selän taivutuksen tarve ja siten myös fyysinen rasitus vähenee.

TENA Flex varmistaa hyvän istuvuuden

Kolmivaiheinen lähestymistapa ihon terveyden ylläpitämiseen

TENA on kehittänyt kolmivaiheisen lähestymistavan ihon terveyden ylläpitämiseen inkontinenssisuojia käyttäville henkilöille. Vuosien kokemuksesta tiedämme, että nämä kolme vaihetta ovat tärkeimmät periaatteet ihon luonnollista terveyttä ylläpidettäessä:

Pidä kuivana

Pidä iho kuivana imukykyisillä TENA ProSkin -tuotteilla, joissa on FeelDry Advanced™ -ominaisuus

Pidä puhtaana

Pidä iho puhtaana TENA ProSkin -kosteilla pyyhkeillä ja -pesuvoiteilla

Pidä suojattuna

Pidä iho suojattuna käyttämällä TENA ProSkin -suojavoidetta tai -sinkkivoidetta

TENA ProSkin Flex -tuotteet

Viitteet:

1​Preference test reports: TENA Flex CGR. Elokuu 2017, Puola/Saksa n = 322 TENA Flex PCG – marraskuu 2018 Ruotsi/Suomi n = 88
2J Wound Ostomy Continence Nurs. 2018;45(5):456-464.
3Essityn aineisto 2017. Referenssitapaus: 50 vuodepotilasta käytti kolme tuotetta päivässä 365 päivää vuodessa.