Palvelut apteekeille

Laaja tuote- ja palveluvalikoimamme auttaa sinua tarjoamaan asiakkaille oikeat tuotteet heidän tarpeidensa täyttämiseksi.

Autamme kasvattamaan liiketoimintaasi

TENA on maailman johtava inkontinenssituotteiden valmistaja, jonka tuotteisiin ja palveluihin asiakkaat sekä apteekit voivat luottaa. Olemme toimineet jo useiden vuosien ajan maailmanlaajuisesti apteekkien kumppanina. Yhteistyö on lisännyt kontinenssihoidon ymmärrystämme ja auttanut meitä kehittämään työkaluja, joiden avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi.  

Panostamme jatkuvaan tutkimukseen ja kehitämme tuote- ja palveluvalikoimaamme taataksemme sinulle aina oikeat tuotteet asiakkaidesi tarpeiden täyttämiseen. 

TENA-palvelut apteekeille

Kokemuksen jakaminen

Yli 50 vuoden kokemuksella meillä on vankka ymmärrys kontinenssihoidon sekä henkilökohtaisen hygienian hyvistä käytännöistä. Tuote- ja palveluvalikoimamme on suunniteltu apteekkihenkilökunnan, hoitajien ja kontinenssialan asiantuntijoiden tosielämän kokemusten pohjalta.

Me tiedämme, että asiakkaasi tarvitsee luotettavaa opastusta ja tukea. Valikoimamme on laaja, ja onkin välttämätöntä, että henkilökunta osaa suositella jokaisella kerralla oikeita tuotteita. Verkkokoulutuksemme tarjoaa sekä tuotteita koskevaa neuvontaa että virtsankarkailua koskevaa tietoa. 

Käytämme omaa asiantuntemustamme auttaaksemme sinua muuttamaan asiakkaittesi elämää ja omaa liiketoimintaasi. 

Apua asiakkaiden hankintaan

Meillä on tarjolla erilaisia markkinointityökaluja, joiden avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi. Kuluttajille suunnatut lehtikampanjamme sekä mittatilaustyönä tehdyt kuluttajasivustomme lisäävät TENA-valikoiman tunnettuutta ja kysyntää.

Lisäksi meillä on tarjolla kampanjoihimme liittyvää tukimateriaalia myymälätiloissa käytettäväksi. 

Tuotevalintaoppaat, kampanjatarjoukset ja uusien tuotteiden lanseeraukset auttavat sinua houkuttelemaan asiakkaita yrityksellesi, kun voit tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita, joilla saadaan aikaan todellisia muutoksia.

Tukityökaluja

  • Koulutusta ja verkkokursseja sinulle ja henkilökunnallesi

  • Kategorioiden hallintaa 

  • Tuotetietoutta ja valintaoppaita

  • Tukimateriaalia myymälään

  • Kampanjatarjouksia ja ilmaisnäytteitä

  • Asiakkaiden opastusta

TENA-palvelut apteekeille

Aloita yhteistyö TENAn kanssa

Uskomme, että suurimmat muutokset saadaan aikaan yhteistyöllä. Siksi kumppaneinamme on kontinenssialan ammattilaisia ympäri maailman. Näin varmistamme, että tuotteemme ja palvelumme on suunniteltu todellisten tarpeiden täyttämiseen.

Meille asioiden todentaminen on kaikki kaikessa, ja kaikki tuotteemme käyvätkin läpi tiukat testit korkean laadun varmistamiseksi. Olemme markkinoiden johtava inkontinenssituotteiden valmistaja ja tuotteidemme luotettava maine puhuu puolestaan.

Olemme yksi maailmanlaajuisen tutkimuksen rahoittajista ja pyrimme aina kehittämään ja innovoimaan tuotevalikoimaamme tarjotaksemme entistä parempaa ja tehokkaampaa inkontinenssihoitoa.

Käytämme asiantuntemustamme antaessamme yksilöllistä koulutusta henkilöstöllesi, jotta he puolestaan voisivat luottavaisin mielin antaa asiakkaille mahdollisimman hyvää tukea ja opastusta. Opastamme hyvien hoitokäytäntöjen mukaisessa kategorioiden hallinnassa ja myymälämainonnassa.

Yhteistyössä TENAn kanssa näet, miten innovatiivinen inkontinenssihoito voi parantaa asiakkaasi elämänlaatua ja tukea liiketoimintaasi.

TENA-palvelut apteekeille

Viitteet:

1Kantar Health. Uuden TENA Men -suojan käyttötesti kuluttajille. Maaliskuu 2016. Essityn aineisto.