TENA ProSkin -ihonhoitotuotteet: kosteat pyyhkeet ja voiteet

Ymmärrämme, että ihon terveys on pääasia inkontinenssihoidossa. Tiedämme myös, että herkän ikääntyvän ihon pitäminen puhtaana ja suojattuna vähentää infektio- ja ärtymisalttiutta. Ihonhoitotuotteet ovat osa uutta TENA ProSkin -sarjaa, joka on suunniteltu ikääntyvien inkontinenssihoitoon. TENA ProSkin -ihonhoitotuotteet on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä imukykyisten suojien kanssa, jolloin iho-ongelmien riski pienenee. Imukykyiset suojat vähentävät aikaa, jonka iho on alttiina kosteudelle. Ihonhoitotuotteet puolestaan puhdistavat ja suojaavat ihon hellävaraisesti.

TENA ProSkin -ihonhoitotuotteet

Ikääntyvä iho tarvitsee erityistä huolenpitoa

• menettää voimaa ja kimmoisuutta 

• oheneva iho on alttiimpi vaurioille 

• haavojen paraneminen kestää kauemmin 

Tilastot osoittavat, että jopa 50 % hoitokotien inkontinenssisuojia käyttävistä asukkaista kärsii inkontinenssin aiheuttamasta tulehtuneesta ihosta. Ihon luonnollisen kosteustasapainon ylläpitäminen ja ihon luonnollisten puolustusmekanismien tukeminen on elintärkeää kun ehkäistään ärsytystä, epämukavaa tunnetta ja kipua.

Vanha nainen saa apua sukkien pukemiseen

Puhdista iho hellävaraisesti TENA ProSkin -pesunesteillä ja -kosteilla pyyhkeillä

Intiimialueen puhdistaminen on aina inkontinenssisuojan vaihdon yhteydessä tärkeää sekä hajujen vähentämiseksi että ihoärsytyksen estämiseksi. TENA ProSkin -pesunesteet ja kosteat pyyhkeet ovat erityisen hellävaraisia ja tehokkaita ikääntyvälle iholle. TENA ProSkin Kosteissa pyyhkeissä on  3-in-1-koostumus, joka puhdistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa. TENA ProSkin -tuotteet on suunniteltu aikuisille, ja niitä on saatavilla yksilöllisiin tarpeisiin käytettäviksi joko veden kanssa tai ilman vettä.

TENA ProSkin Suojavoide tukee ihon puolustusmekanismeja

Kehitimme TENA ProSkin Suojavoiteen käytettäväksi säännöllisesti herkän ihon hoitoon, jossa näkyy punoituksen tai ärtymisen varhaisia merkkejä. Suojavoide muodostaa iholle kosteutta hylkivän kerroksen. Sinkkivoide sisältää 10 % sinkkioksidia, ja se on suunniteltu rauhoittamaan ohenevan, ikääntyneen ja herkän ihon rohtumia ja ärsytystä. Erityisesti herkän ikääntyneen ihon suojaksi suunniteltujen TENA ProSkin -ihonhoitotuotteiden käyttäminen auttaa ylläpitämään ihon terveyttä.

Kolmivaiheinen lähestymistapa ihon terveyden ylläpitämiseen

TENA on kehittänyt kolmivaiheisen lähestymistavan ihon terveyden ylläpitämiseen inkontinenssisuojia käyttäville henkilöille. Vuosien kokemuksesta tiedämme, että nämä kolme vaihetta ovat tärkeimmät periaatteet ihon luonnollista terveyttä ylläpidettäessä:

Pidä kuivana

Pidä iho kuivana imukykyisillä TENA ProSkin -tuotteilla, joissa on FeelDry Advanced™ -ominaisuus

Pidä puhtaana

Pidä iho puhtaana TENA ProSkin -kosteilla pyyhkeillä ja -pesuvoiteilla

Pidä suojattuna

Pidä iho suojattuna käyttämällä TENA ProSkin -suojavoidetta tai -sinkkivoidetta

Tavoitteena terve iho

TENA ProSkin -ihonhoitotuotesarja on ihon terveyttä tukevia puhdistus-, kosteutus- ja suojatuotteita herkälle ikääntyvälle iholle. Ihon terveyden ylläpitäminen on suuri haaste niille, jotka hoitavat inkontinenssin kanssa eläviä henkilöitä. Kehitimme TENA ProSkin -tuotteet laajamittaisen tutkimustyön ja testauksen tuloksena tuotevalikoimaksi, joka täyttää herkän ikääntyvän ihon vaatimukset. Sarjaan kuuluu imukykyisiä suojia ja ihonhoitotuotteita, jotka yhdessä tarjoavat täydellisen tuen inkontinenssin hoitoon.

Iholle turvallisiksi todistetut tuotteet

Kehitimme TENA ProSkin -tuotteet vastataksemme ikääntyvän ihon haasteisiin ja tukeaksemme paremmin terveydenhuollon ammattilaisia. Skin Health Alliance -organisaatio on hyväksynyt kaikki TENA ProSkin -tuotteet, joten voit siis olla varma, että ne ovat aina ihoystävällisiä ja täyttävät tiukimmat standardit.

Skin Health Alliance -organisaation logo

TENA ProSkin inkontinenssi- ja ihonhoitotuotteiden sarja