Puhdistuspyyhkeet ja -voiteet

Hellävaraiset puhdistuspyyhkeet ja -voiteet ja pesulaput ihon hoitoon inkontinenssin yhteyteen

Hyvä ihonpuhdistusrutiini on tärkeintä ehkäistäessä ihoärsytystä. Valitse puhdistavien kosteuspyyhkeiden, kuivien pyyhkeiden, pesulappujen, puhdistusaineiden, pesuvaahtojen ja muiden puhdistavien tuotteiden laajasta valikoimasta sopivin tuote ihon hoitoon inkontinenssin yhteyteen. TENA-puhdistustuotteet ovat hellävarainen vaihtoehto vedelle ja saippualle. Ne puhdistavat ja suojaavat hellävaraisesti kaikkein herkintäkin ihoa.

Kaikki tuotteet on suunniteltu huolella inkontinenssin hoitoon. Ne sopivat mainiosti käytettäviksi inkontinenssituotetta vaihdettaessa tai koko kehon puhdistamiseen vuoteessa tai saniteettitilassa. Sopivat erinomaisesti usein toistuvaan puhdistukseen, kun vesi ja saippua saattaisivat kuivattaa ihoa. Inkontinenssituotteet vähentävät aikaa, jonka iho on alttiina kosteudelle. Ihonhoitotuotteet puolestaan puhdistavat ihon ja suojaavat sitä hellävaraisesti.

TENA-puhdistustuotteet ovat erityisen hellävaraisia herkälle iholle, mutta samalla tehokkaita. Kaikki tuotteet on suunniteltu – myös kokonsa puolesta – aikuisille. Löydä omiin tarpeisiisi sopiva puhdistustuote inkontinenssihoitoon ja pidä iho raikkaana, puhtaana ja terveenä.

Hand using cleansing wipe from TENA