Suojavoiteet

Suojavoide ja sinkkivoide ihon hoitoon erityisesti inkontinenssin yhteydessä

TENA on kehittänyt suoja- ja sinkkivoiteen auttamaan erityisesti ihon terveyden ylläpidossa inkontinenssin yhteydessä. Nämä hoitavat voiteet toimivat suojakerroksena iholla. Niitä voi käyttää niin usein kuin on tarpeen, jopa heti kun iho alkaa punoittaa, on ärtynyt tai rikkoutumassa.  Ihon puhdistaminen ja suojavoiteiden käyttäminen on erittäin tärkeää ihon terveyden ylläpitämiseksi, kun se on usein kosketuksissa kosteuden kanssa.

Varmista, että ihosta pidetään huolta päivittäin, jotta vältytään ihon punoitukselta ja ärtymiseltä. Voiteet hoitavat erityisen hyvin herkkää ihoa kylvyn tai suihkun jälkeen sekä inkontinenssituotetta vaihdettaessa. Sekä suojavoide että sinkkivoide ovat dermatologisesti testattuja, ja niiden on todettu suojaavan ihoa ja ylläpitävän sen terveyttä. Voiteet eivät sisällä hajusteita eivätkä säilöntäaineita.

TENA-suojavoiteet on suunniteltu erityisesti suojaamaan herkkää, ikääntyvää ihoa ja edistämään ihon terveyttä – koska ihon terveys on elintärkeä osa päivittäistä hyvinvointia.