Innovatiivisia tuotteita

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas

TENA Kostea pesukinnas on hoitava, miellyttävä ja tehokas tuote koko kehon puhdistamiseen ilman vettä ja saippuaa. TENA Kostea pesukinnas sopii erityisen hyvin liikuntakyvyttömien ja vuodepotilaiden sekä vettä pelkäävien henkilöiden hoitoon. TENA Kosteaa pesukinnasta käyttäen hoitajan työasento on 25 % parempi, ja pesutilanteeseen kuluu 38 % vähemmän aikaa. [2,3]

Lue lisää tästä tuotteesta

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas

Viitteet:

1Perustuu Essityn vuonna 2012 toteuttamaan tutkimukseen, johon osallistui yli 40-vuotiaita miehiä Yhdysvalloista, Englannista, Saksasta, Italiasta, Venäjältä ja Meksikosta. Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (englanninkielinen lainaus).
2Essityn aineisto: Kaikki tilastot perustuvat ympäri maailmaa, pääasiassa Euroopassa mutta myös Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa, suoritetun 85–181:n TENA Palveluratkaisuja koskevan tapaustutkimuksen prosentuaalisiin keskiarvoihin. Tulokset vaihtelevat maasta ja hoitokodista toiseen, riippuen kunkin hoitokodin olosuhteista ennen TENA Palveluratkaisujen käyttöönottoa. 2011–13.