Yhdessä saamme aikaan muutoksia

Maailman johtavana inkontinenssituotteiden valmistajana olemme sitoutuneet auttamaan hoitoalan ammattilaisia tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa. Kaiken keskipisteenä on aina hoidettavan henkilön arvokkuuden säilyttäminen ja elämänlaadun parantaminen.

TENA auttaa sinua tarjoamaan yksilöllistä hoitoa

Kokemuksen avulla

Yli 50 vuoden kokemuksella olemme sitoutuneet innovoimaan ja kehittämään monipuolisia inkontinenssi- ja hygieniatuotteita sekä -palveluita. Olemme alan johtava maailmanlaajuinen asiantuntija, koska olemme sitoutuneet kehittämään jokaisen hoidettavan yksilöllistä kontinenssihoitoa.

Ymmärryksen avulla

Ymmärrämme, että jokainen tilanne ja yksilö on ainutlaatuinen. Varmistamme, että meillä on riittävästi käytännön kokemusta erilaisista työympäristöistä. Lisäksi henkilöstömme koostuu sekä hoitajista että inkontinenssin asiantuntijoista. Yhteistyömme loppukäyttäjien, hoitoalan ammattilaisten ja jälleenmyyjien kanssa on ratkaisevaa ymmärtääksemme, miten autamme sinua tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa.

Tulosten avulla

Tuotteitamme ja palveluitamme tutkitaan laajalti, ja niiden on osoitettu olevan hyödyllisiä sekä käyttäjien, hoitoalan ammattilaisten että työympäristön kannalta. Tutkimukset ovat työmme perusta; varmistamme aina, että innovatiiviset tuotteemme ja palvelumme täyttävät niille asetetut kriteerit. Näin voimme parhaiten täyttää myös sinun tarpeesi.

Lue lisää TENA-palveluista

Katso kaikki TENA-tuotteet

TENAn ydin

TENA on osa Essityä, joka on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy henkilökohtaiseen hygieniaan (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products ja Medical Solutions) ja ammattilaiskäyttöön (Professional Hygiene) tarkoitettuja hygieniatuotteita ja -ratkaisuja sekä pehmopapereita (Consumer Tissue). Visiomme on parantaa hyvinvointia johtavien hygienia- ja terveysratkaisujen avulla. 

Myyntiä tapahtuu noin 150 maassa useiden vahvojen brändien alla, kuten johtavat maailmanlaajuiset tuotemerkit TENA ja Tork sekä muut tuotemerkkimme, kuten esimerkiksi Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 101 miljardia kruunua (10,7 miljardia euroa). Liiketoiminta perustuu kestävään liiketoimintamalliin, jossa keskitytään ihmisten ja luonnon arvonkehitykseen. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa, ja yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa. Essity oli osa SCA-konsernia. Lisätietoja osoitteessa www.essity.com

Täysin uudenlaisia innovaatioita

Väestön ikääntyessä ja yhä useamman kärsiessä myös inkontinenssista [1] on syntynyt todellinen tarve yksilölliselle ja tehokkaalle inkontinenssihoidolle. Essity ja TENA ovat ylpeitä siitä, että olemme sitoutuneet täysin uudenlaisten ja innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen kehittämiseen. Kehitimme esimerkiksi ensimmäisinä inkontinenssisuojan, joka oli muotoiltu erityisesti mukailemaan kehon muotoja.

Lue lisää uusimmasta innovaatiostamme

Räätälöityjä ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa

TENA on sitoutunut tarjoamaan tuotteita ja palveluita, jotka on räätälöity täyttämään asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Teemme yhteistyötä hoidettavien, erikoishoitajien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kehittäessämme uutta ja tehokkaampaa kontinenssihoitoa tosielämän tilanteisiin.

TENAn ydin

Yhteistyössä TENAn kanssa

Yhteistyö asiakkaiden kanssa on elintärkeää. Tunnistamalla hoitoalan ammattilaisten tarpeita ja tilanteita voimme ymmärtää, miten voimme auttaa sinua parantamaan hoidettavien elämänlaatua ja tarjoamaan heille parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut.

Yhteistyö käytännössä

Vuonna 2012 TENA järjesti hoitoa käsittelevän tapahtuman YueTanin yhteisössä, Kiinan Xichengin alueella. Tapahtumaan osallistui 70 henkilöä, joihin kuului median edustajia, johtajia 26 eri yhteisöstä, hoitajia Pekingin sairaanhoitajaliitosta (Beijing Nursing Association, BNA) sekä omaishoitajia. Tapahtuman aikana esitettiin tosielämän tarinoita korostaen inkontinenssin kanssa elämistä sekä sen kauaskantoista vaikutusta elämänlaatuun.

Yhteistyössä TENAn kanssa

TENAn ydin

TENA-innovaatiot

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas on hoitava, miellyttävä ja tehokas tuote koko kehon puhdistamiseen ilman vettä ja saippuaa. TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas sopii erityisen hyvin liikuntakyvyttömien ja vuodepotilaiden sekä vettä pelkäävien henkilöiden hoitoon. TENA Wet Wash Glove Kosteaa pesukinnasta käytettäessä hoitajan työasento on 25 % parempi ja pesutilanteeseen kuluu 38 % vähemmän aikaa. [2, 3]

Siirry TENA-innovaatioihin

Viitteet:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (englanninkielinen lainaus).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Summary of Results Washing Without Water, 2013.