Lisäarvoa koko hoitopolulle

Esittelyssä uudet TENA Palveluratkaisut

TENA on luonut ainutlaatuisen valikoiman, johon sisältyy tuotteita, digitaalisia ratkaisuja, apuvälineitä, koulutusta ja tukea. Tämä kaikki on suunniteltu sinun hoitopolkusi optimointia ja siten yksilöllisen hoidon tehostamista varten. Tämä meidän valikoimamme ja yksilöllisen hoidon yhdistelmä tuottaa asiakkaille, henkilöstölle, koko hoitokodille ja ympäristölle parasta mahdollista arvoa. Tätä ovat uudet TENA Palveluratkaisut.

Entäpä, jos TENA Palveluratkaisut voisivat auttaa sinua?

 • Vähennä ihoärsytystä 47 %1
 • Lisää työtyytyväisyyttä 79 %2
 • Vähennä reunavuotoja 44 %3
 • Käytännön hiilijalanjälki 15 % pienempi, arvioituna WC-käyntien ja pidätyskyvyn suhteen käytettäessä TENA SmartCare Identifiä™4
Ota meihin yhteyttä
Entäpä, jos TENA Palveluratkaisut voisivat auttaa sinua?

Kontinenssihoitopolku

Naispuolinen terveydenhuollon ammattilainen ja iäkäs miesasukas, jolla liikkumisen apuväline, kävelemässä käytävällä hoitokodissa

Uusien TENA Palveluratkaisujen perusta

Kontinenssihoitopolku on uusien TENA Palveluratkaisujen perusta. TENA tekee läheistä yhteistyötä hoitokotien kanssa tunnistaakseen todelliset hoitotarpeet. Näiden tarpeiden pohjalta olemme luoneet ainutlaatuisen ratkaisukokonaisuuden, jonka avulla kontinenssihoidon jokainen vaihe voidaan optimoida – jolloin myös yksilöllinen hoito tehostuu.

TENA-Solutions-web-Pathway-Assessment-new-helix-500x500.png

Arviointi

Tunnista asiakkaan yksilölliset tarpeet

Yhdistämällä alla luetellut TENA-apuvälineet voit tehdä kontinenssiarvioinnin, jolla tunnistetaan kunkin asiakkaan yksilölliset haasteet. 

 • TENA SmartCare Identifi™ 
 • Arviointi asiakkaan kontinenssihoidon tarpeesta
 • TENA Ihon terveyden arviointi, inkontinenssiin liittyvän ihotulehduksen ehkäisy- ja hoito-opas

Iäkäs miesasukas istumassa tuolissa hoitokodissa

Hoitosuunnitelma

Laadi yksilöllinen hoitosuunnitelma

Kontinenssin arvioinnin tuloksia käytetään yksilöllisen hoitosuunnitelman laatimiseen. Hoitosuunnitelma sisältää oikeat WC-käyntien ajat, inkontinenssisuojan oikean tyypin, koon ja imukyvyn sekä sopivat ihonhoitotuotteet.

 • TENA Kontinenssihoito-ohjelma
 • TENA Inkontinenssisuojan valintaohjeet
 • TENA Kontinenssihoidon hyvät hoitokäytännöt
 • TENA Henkilökohtaisen hygienian hyvät hoitokäytännöt
 • TENA Ulosteinkontinenssin hyvät hoitokäytännöt

TENA-Solutions-web-Pathway-Care-delivery-new-helix-500x500.png

Hoito

Varmista, että on laadittu hoitosuunnitelma, jota myös noudatetaan

Yksilöllistä hoitoa toteutetaan ennakoivien WC-rutiinien avulla käyttäen TENA-tuotteita ja digitaalisia TENA SmartCare -ratkaisuja. Nämä kaikki valitaan siten, että ne täyttävät asiakkaan yksilölliset tarpeet. TENA tarjoaa myös koulutusta ja tukea.

 • TENA-pukemisohjevideot
 • TENA-hoitokortit
 • TENA ProSkin -inkontinenssisuojat ja -ihonhoitotuotteet
 • TENA SmartCare Change Indicator™
 • TENA-koulutus ja -tuki

Neljä sinistä nousevaa nuolta ja sininen TENA-suhahdustausta

Tulokset

Tarkista ja arvioi hoidon tulokset

Hoitosuunnitelman tulokset on tarkistettava ja arvioitava säännöllisesti, jotta voidaan tunnistaa kehityskohdat. Tämä tehdään käyttäen TENA Tarkistus- ja seurantaraporttia. Näiden tietojen pohjalta hoitosuunnitelmaa voidaan tarvittaessa muokata hoidon laadun varmistamiseksi. 

 • TENA Tarkistus- ja seurantaraportti

TENAn asiakkaana voin kertoa, että tätä merkkiä käyttämällä vaihdot ovat halvempia, kustannukset pienempiä ja asiakkaiden palvelu on siten parempaa.

Garth,
Executive Director,
Valley Elder Care

Uusien TENA Palveluratkaisujen koko arvo

 

Kun uudet TENA Palveluratkaisut otetaan käyttöön hoidon jokaisessa vaiheessa, pystytään luomaan parempaa arvoa monilla eri alueilla – asiakkaiden elämänlaadusta ja henkilöstön työtyytyväisyydestä aina hoidon tehokkuuteen ja ympäristövastuullisuuteen.

”Henkilöstön työskentely on ollut tehokkaampaa. Vuoron lopussa he ovat tunteneet saaneensa enemmän aikaiseksi, sen sijaan että kokisivat vain juosseensa edestakaisin läpi yön.”

Jess, Director of Nursing, Valley Elder Care

”Kun käytössämme oli koko laaja inkontinenssituotteiden valikoima, reunavuotoja esiintyi paljon vähemmän, ja asiakkaat voivat paremmin.”

Dr. Carlo Del Prato, Health Director, Coopselios, Italia

Koko valikoimamme

Viitteet

 1. Essityn aineistotiedot: Kaikki tilastot perustuvat ympäri maailmaa, pääasiassa Euroopassa, mutta myös Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa, toteutettujen 85–181:n TENA Palveluratkaisuja koskevan tapaustutkimuksen prosentuaalisiin keskiarvoihin. Tulokset vaihtelevat maittain ja hoitokodeittain, 2011–2013
 2. Essityn aineistotiedot (henkilöstökyselyt): Kaikki tilastot perustuvat ympäri maailmaa, pääasiassa Euroopassa, mutta myös Yhdysvalloissa ja Kanadassa, toteutettujen 85–105:n TENA Palveluratkaisuja koskevan tapaustutkimuksen (kysymyksestä riippuen) tuloksiin. Tulokset vaihtelevat maittain ja hoitokodeittain, 2012–2014
 3. TENA Identifiä koskeva ARCTICC-tutkimus, suorittanut Albertan yliopisto, Kanada, 2018 – aineistotiedot julkaistu vertaisarviointijulkaisussa
 4. ”Käytännön hiilijalanjälki” sisältää sekä inkontinenssisuojan että reunavuotojen aiheuttaman pyykinpesun hiilijalanjäljen WC-käyntien ja suojaamishoidon aikana. Tulokset perustuvat kliiniseen tutkimukseen (aineistotiedot) sekä Essityn ja kolmannen osapuolen suorittamaan elinkaariarviointiin. Päivä- ja yöreunavuotojen oletukset, joista aiheutui eri määrät pyykkiä, perustuivat Essityn aineistotietoihin. Inkontinenssisuojan ympäristövaikutus perustui raakamateriaalin hankintaan, valmistukseen, kuljetukseen ja jätteiden käsittelyyn.
 5. Essityn aineistotiedot: Kaikki tilastot perustuvat ympäri maailmaa, pääasiassa Euroopassa, mutta myös Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa, toteutettujen 85–181:n TENA Palveluratkaisuja koskevan tapaustutkimuksen prosentuaalisiin keskiarvoihin. Tulokset vaihtelevat maittain ja hoitokodeittain, 2011–2013
 6. Essityn aineistotiedot: Kaikki tilastot perustuvat ympäri maailmaa, pääasiassa Euroopassa, mutta myös Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa, toteutettujen 85–181:n TENA Palveluratkaisuja koskevan tapaustutkimuksen prosentuaalisiin keskiarvoihin. Tulokset vaihtelevat maittain ja hoitokodeittain, 2011–2013
 7. TENA Identifiä koskeva ARCTICC-tutkimus, suorittanut Albertan yliopisto, Kanada, 2018 – aineistotiedot julkaistu vertaisarviointijulkaisussa
 8. ”Käytännön hiilijalanjälki” sisältää sekä inkontinenssisuojan että reunavuotojen aiheuttaman pyykinpesun hiilijalanjäljen WC-käyntien ja suojaamishoidon aikana. Tulokset perustuvat kliiniseen tutkimukseen (aineistotiedot) sekä Essityn ja kolmannen osapuolen suorittamaan elinkaariarviointiin. Päivä- ja yöreunavuotojen oletukset, joista aiheutui eri määrät pyykkiä, perustuivat Essityn aineistotietoihin. Inkontinenssisuojan ympäristövaikutus perustui raakamateriaalin hankintaan, valmistukseen, kuljetukseen ja jätteiden käsittelyyn.