TENA ProSkin Pants Inkohousut tukevat omatoimisuutta

TENA ProSkin Pants Inkohousut kuuluvat TENA ProSkin tuotevalikoimaan, joka on suunniteltu ylläpitämään ihon terveyttä ja tukemaan käyttäjän omatoimisuutta ja hoitajien aikaa säästyy. TENA ProSkin Pants Inkohousuja käytetään kuten tavallisia alushousuja. Hengittävä, kankanomainen materiaali edistyää ihon terveyttä ja tuo lisämukavuutta. Lisäksi inkohousut vähentävät mahdollisia reunavuotoja ja neutraloivat epämiellyttäviä hajuja.

TENA ProSkin Pants Inkohousut tukevat omatoimisuutta

Kosteuden pitäminen poissa iholta

FeelDry Advanced™ -ominaisuuden ansiosta TENA ProSkin Pants Inkohousuissa on poikkeuksellinen imunopeus. Lisävarmuutta Plus-, Super- ja Maxi-suojille antaa ainutlaatuinen imuydin. Se poistaa kosteuden tehokkaasti iholta, ja muotoilun ansiosta se istuu erittäin hyvin.

Omatoimisuus ylläpitää itsevarmuutta

Täysin hengittävät TENA ProSkin Pants Inkohousut on suunniteltu omatoimisille tai avustettaville asukkaille. Niiden ansiosta WC:ssä käyminen helpottuu, sillä inkohousut on helppo pukea ja riisua tavallisten alushousujen tapaan. Imuytimessä käytetty viimeisin teknologia auttaa käyttäjää tuntemaan olonsa kuivemmaksi ja varmemmaksi.

TENA ProSkin Pants Inkohousut

Tavoitteena ihon hyvinvointi

TENA tekee tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja etsii uusia keinoja hoidon parantamiseen. Kehitimme TENA ProSkin -tuotteet sen ymmärryksen pohjalta, että ihon terveyden ylläpitäminen on olennainen osa inkontinenssihoitoa. TENA ProSkin sarjaan kuuluu imukykyisiä suojia ja ihonhoitotuotteita – nämä yhdessä hoitavat herkkää, ikääntyvää ihoa.

Kolmivaiheinen lähestymistapa ihon terveyden ylläpitämiseen

TENA on kehittänyt kolmivaiheisen lähestymistavan ihon terveyden ylläpitämiseen inkontinenssisuojia käyttäville henkilöille. Vuosien kokemuksesta tiedämme, että nämä kolme vaihetta ovat tärkeimmät periaatteet ihon luonnollista terveyttä ylläpidettäessä:

Pidä kuivana

Pidä iho kuivana imukykyisillä TENA ProSkin -tuotteilla, joissa on FeelDry Advanced™ -ominaisuus

Pidä puhtaana

Pidä iho puhtaana TENA ProSkin -kosteilla pyyhkeillä ja -pesuvoiteilla

Pidä suojattuna

Pidä iho suojattuna käyttämällä TENA ProSkin -suojavoidetta tai -sinkkivoidetta

Iholle turvallisiksi todistetut tuotteet

Kehitimme TENA ProSkin -tuotteet vastataksemme ikääntyvän ihon haasteisiin ja tukeaksemme paremmin terveydenhuollon ammattilaisia. Skin Health Alliance -organisaatio on hyväksynyt kaikki TENA ProSkin -tuotteet, joten voit siis olla varma, että ne ovat aina ihoystävällisiä ja täyttävät tiukimmat standardit.

Skin Health Alliance -organisaation logo

TENA ProSkin Pants Inkohousujen tuotevalikoima