TENA Men Premium Fit

Nyt entistä enemmän miesten tavallisia alushousuja muistuttava suoja

Miesten housut, jotka muistuttavat eniten miesten alushousuja

TENA Men Premium Fit Pants -suojaavat alushousut tuntuvat ja näyttävät nyt entistä enemmän tavallisilta alushousuilta. Housut sopivat täydellisesti ulkonäöstään huolehtiville miehille auttaen heitä tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja miehekkääksi.  

  • UUSI hengittävä, joustava, kankaanomainen materiaali takaa paremman istuvuuden ja mukavuuden
  • UUSI parempi jalkaosan leikkaus saa housut näyttämään enemmän tavallisilta alushousuilta
  • UUSI vyötärönauha, tekee housuista siksi miehekkäämmän näköiset
  • UUSI matalampi vyötärö tekee housuista huomaamattomammat
  • Paranneltu erittäin varma imuydin tarjoaa lisävarmuutta ja tehokkaan vuotosuojan
  • Integroidut reunavuotosuojat antavat lisävarmuutta
  • Odour Neutralizer takaa itsevarman olon
  • UUSI merkintä takana
TENA Men Premium Fit -inkohousuilla voit tarjota miesasiakkaillesi eniten tavallisia alushousuja muistuttavan ratkaisun.

Tuote TENA Men Premium Fit

Tapaa Robert

Parturi

Miesten inkontinenssituotteet ovat kasvava markkina-alue

Joka neljäs mies kokee virtsankarkailua, mukaan lukien tippoja ja tiputtelua.[1] Euroopassa tästä vaivasta kärsivästä 44 miljoonasta miehestä 95 % ei vielä käytä nimenomaan tähän tarkoitukseen tehtyä suojaa.[2] Arvioidaan, että 14 miljoonalla miehellä on äkillistä ja runsasta karkailua, joka voi vaatia inkohousujen tarjoamaa lisävarmuutta.[3] Kuitenkin useimmat miehet tietävät aiheesta hyvin vähän eivätkä monet edes tiedä, että miehille on tarjolla omia tuotteita.[4]

Miehet haluavat tuntea itsensä miehekkäiksi ja puoleensavetäviksi

Kohtalaisesta virtsankarkailusta kärsivät yli 50-vuotiaat miehet huolehtivat usein vielä hyvin paljon ulkonäöstään. He haluavat huomaamattoman suojan, joka näyttää ja tuntuu alushousuilta. He tarvitsevat ratkaisun, joka ei vaaranna heidän miehisyyttään tai aktiivista elämäntyyliään. Ja monille on kerrottava, että erityisesti miehille suunnattuja, huomaamattomia tuotteita on saatavilla.

TENA Men – lisää tietämystä miehille

TENA Men -valikoiman laajenemisen myötä lisäämme samalla miesten virtsankarkailua koskevaa tietämystä. Näin saamme välitettyä tietoa yhä useammalle miehelle. Lue lisää miesten omalta TENA Men -sivustolta.

Juliste ja kannettava tietokone

Lue lisää TENA Pants -valikoimasta

Viitteet

1Men over 40. Irwin DE et al. Worldwide prevalence estimates of lower urinary tract symptoms, overactive bladder, urinary incontinence and bladder outlet obstruction. BJUI 2011;108:1132-1139.
2Tutkimus inkontinenssin esiintyvyydestä miehillä, yli 40-vuotiaat miehet, UK, US, DE, IT, MEX, RU, itseraportointi. SCA:n tutkimus 2013. Aineistotiedot.
3Roxette CUT 2008, DE&FR.
4Gfk. Male Consumer Journey, DE, 2012. Aineistotiedot.