Ihonhoito ja puhdistus

Puhdistuspyyhkeet ja -voiteet

Hyvä ihonpuhdistusrutiini on tärkeintä ehkäistäessä ihoärsytystä. Valitse puhdistavien kosteuspyyhkeiden, kuivien pyyhkeiden, pesulappujen, puhdistusaineiden, pesuvaahtojen ja muiden puhdistavien tuotteiden laajasta valikoimasta sopivin tuote ihon hoitoon inkontinenssin yhteyteen. TENA-puhdistustuotteet ovat hellävarainen vaihtoehto vedelle ja saippualle. Ne puhdistavat ja suojaavat hellävaraisesti kaikkein herkintäkin ihoa.

Kaikki tuotteet on suunniteltu huolella inkontinenssin hoitoon. Ne sopivat mainiosti käytettäviksi inkontinenssituotetta vaihdettaessa tai koko kehon puhdistamiseen vuoteessa tai saniteettitilassa. Sopivat erinomaisesti usein toistuvaan puhdistukseen, kun vesi ja saippua saattaisivat kuivattaa ihoa. Inkontinenssituotteet vähentävät aikaa, jonka iho on alttiina kosteudelle. Ihonhoitotuotteet puolestaan puhdistavat ihon ja suojaavat sitä hellävaraisesti.

TENA-puhdistustuotteet ovat erityisen hellävaraisia herkälle iholle, mutta samalla tehokkaita. Kaikki tuotteet on suunniteltu – myös kokonsa puolesta – aikuisille. Löydä omiin tarpeisiisi sopiva puhdistustuote inkontinenssihoitoon ja pidä iho raikkaana, puhtaana ja terveenä.

Hand using cleansing wipe from TENA

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin Shampoo & Shower | Suihkushampoo

Hellävarainen shampoon ja suihkugeelin yhdistelmä päivittäiseen käyttöön

TENA ProSkin Wash Cream | Pesuvoide

Puhdistaa, suojaa ja kosteuttaa herkkää, ikääntyvää ihoa

TENA ProSkin Wash Mousse | Pesuvaahto

Kolmitehoinen pesuvaahto, joka puhdistaa hellävaraisesti, suojaa ja kosteuttaa ikääntyvää ihoa

TENA ProSkin Wash Gloves | Pesukintaat

Kätevä kuiva pesukinnas päivittäiseen kehon puhdistamiseen

TENA ProSkin Wet Wipes | Kosteat pyyhkeet

Suurikokoinen kosteuspyyhe, joka puhdistaa, hoitaa ja suojaa herkkää ihoa

TENA ProSkin Plastic-Free Wet Wipes | Muovittomat Kosteat pyyhkeet

Herkänkin ihon puhdistamiseen, kosteuttamiseen ja suojaamiseen sopivat isokokoiset kosteat pyyhkeet valmistetaan 100 % viskoosista

Kosteuttavat tuotteet

Ihosta huolehtiminen on tärkeämpää kuin monet ajattelevat, niin inkontinenssin yhteydessä kuin muulloinkin. Iho muuttuu ikääntyessään ohuemmaksi ja herkemmäksi sekä menettää kimmoisuuttaan. Tästä syystä ihon kosteustasapaino heikkenee, ja iho on alttiimpi kuivumiselle. TENAn kosteuttavat tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle, ikääntyvälle iholle, ja ne ovat tehokkaita ja hoitavia.

TENA-ihovoiteet ja -vartaloemulsiot ovat dermatologisesti testattuja. Ne pehmentävät ja rauhoittavat jopa erittäin herkkää ihoa ja ylläpitävät ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hoitavia luonnonöljyjä ja E-vitamiinia sisältävät täyteläinen ja paksu perusvoide ja kevyt kosteusemulsio on suunniteltu kosteuttamaan herkkää ja kuivaa ihoa.

Levitä kosteuttavaa tuotetta puhdistamisen jälkeen – ja pidä iho pehmeänä ja sileänä. Tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi koko keholle osana hyvää päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Hand applies TENA moisturising product on the skin

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Suojavoiteet

TENA on kehittänyt suoja- ja sinkkivoiteen auttamaan erityisesti ihon terveyden ylläpidossa inkontinenssin yhteydessä. Nämä hoitavat voiteet toimivat suojakerroksena iholla. Niitä voi käyttää niin usein kuin on tarpeen, jopa heti kun iho alkaa punoittaa, on ärtynyt tai rikkoutumassa.  Ihon puhdistaminen ja suojavoiteiden käyttäminen on erittäin tärkeää ihon terveyden ylläpitämiseksi, kun se on usein kosketuksissa kosteuden kanssa.

Varmista, että ihosta pidetään huolta päivittäin, jotta vältytään ihon punoitukselta ja ärtymiseltä. Voiteet hoitavat erityisen hyvin herkkää ihoa kylvyn tai suihkun jälkeen sekä inkontinenssituotetta vaihdettaessa. Sekä suojavoide että sinkkivoide ovat dermatologisesti testattuja, ja niiden on todettu suojaavan ihoa ja ylläpitävän sen terveyttä. Voiteet eivät sisällä hajusteita eivätkä säilöntäaineita.

TENA-suojavoiteet on suunniteltu erityisesti suojaamaan herkkää, ikääntyvää ihoa ja edistämään ihon terveyttä – koska ihon terveys on elintärkeä osa päivittäistä hyvinvointia.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Lotus Sensitive Kostea wc-paperi

Lotus Sensitive Kostea wc-paperi puhdistaa tehokkaasti ja on hellä ihollesi.

Lotus Soft Embo wc-paperi

Korkealaatuinen ja luotettava 3-kerroksinen wc-paperi, joka on valmitettu Suomessa

Lotus Emilia talouspaperi

Vahva ja imukykyinen talouspaperi, joka on valmistettu Suomessa.