Miksi TENA

Miksi valita TENA?

Huolehtiessasi inkontinenssista kärsivästä henkilöstä sinulla on paljon tehtävää ja ajateltavaa. Siksi on tärkeää, että suoja on luotettava. Silloin aikaa ei kulu siihen, että mietit: Onko se riittävän imukykyinen? Ehkäiseekö se epämiellyttäviä hajuja? Onko se mukava? Tai onko se ihoystävällinen?
 
Me kuuntelemme jatkuvasti terveydenhuollon ammattilaisia ja sinun kaltaisiasi omaishoitajia. Olemme ottaneet opiksi heidän tarpeistaan sekä heidän hoidossaan olevien ikäihmisten tarpeista. Se on auttanut meitä kehittämään ainutlaatuisia inkontinenssisuojia ja ihonhoitotuotteita – ratkaisuja, joihin voit luottaa ja tarjota näin läheisellesi parasta mahdollista hoitoa.

Ylivoimaista imukykyä

Virtsa on ohutta ja nopeasti virtaavaa. Niinpä sitä voi karata vaatteille ja lakanoille hetkessä, jos suoja ei ole oikeanlainen. TENA-tuotteet on muotoiltu hyvin ja turvallisesti istuviksi sekä mukaviksi. Niiden pintarakenne imee nestettä nopeasti ja ehkäisee vuotoriskejä. Nopeampi imukyky tarkoittaa vähemmän vuotoja ja pyykinpesua.

Ainutlaatuista raikkautta

TENA-tuotteita käyttävä läheisesi voi nauttia toisten seurasta ilman huolta epämiellyttävistä hajuista. Inkontinenssisuojamme on suunniteltu neutraloimaan ei-toivottuja hajuja aiheuttavat bakteerit ja ammoniakin. Näin läheisesi tuntee itsensä rentoutuneeksi ja luottavaiseksi perheen ja ystävien seurassa.

Äärimmäistä kuivuutta

Läheisesi mukavuus riippuu siitä, onko hänen olonsa kuiva. Siksi FeelDry™-teknologia on runsaammilta vuodoilta suojaavien tuotteiden tärkeä osa. Se imee virtsan pois iholta niin nopeasti, että pinta on taas hetkessä kuiva. Tämä on lohdullista tietää, etenkin jos huolehdit henkilöstä, joka ei kykene ilmaisemaan suojan vaihdon tarvetta. Se on hyödyllistä myös yöllä, kun suojaa ei ole mahdollista vaihtaa niin usein. TENA-tuotteet pitävät läheisesi olon mahdollisimman mukavana ja ihon kuivana.

Vähemmän iho-ongelmia

Virtsa on riskitekijä ikääntyvälle iholle, mutta TENA suojaa tätä vastaan. Virtsa voi ärsyttää ihoa, etenkin jos läheisesi istuu tai makaa pitkiä aikoja. Siksi tuotteemme on suunniteltu lukitsemaan virtsaa pois iholta, jolloin imukykyinen pinta pysyy pehmeänä ja kuivana ihoa vasten. Otetaanpa esimerkiksi ainutlaatuinen TENA Flex. Sen on osoitettu vähentävän ihoärsytystä, joka aiheutuu pitkäaikaisesta samassa asennossa istumisesta tai makaamisesta, kun henkilöllä on pitkäaikaissairaus tai invaliditeetti.

Helpompi vaihtaa

Inkontinenssista kärsivän henkilön suojan vaihtaminen voi olla todellinen fyysinen rasite kaikkine nostamisineen. Etenkin, jos läheisesi joutuu makaamaan vaihtamisen aikana. TENA Flex on suunniteltu nimenomaan tämän ongelman ratkaisuksi. Se vähentää selkälihasten rasitusta ja tekee vaihtoprosessista helpomman ja mukavamman sekä sinulle että läheisellesi.

Laadukasta ihonhoitoa

Puhdistus ja hygienia ovat tärkeä osa inkontinenssihoitoa. Siksi TENA on kehittänyt valikoiman TENA Ihonhoitotuotteita. Ne on suunnattu erityisesti herkälle, ikääntyvälle iholle – etenkin herkemmille alueille. Niiden avulla läheisesi peseminen vuoteessa on helpompaa. Lisäksi ne rauhoittavat ihoa jättäen sen puhtaaksi ja raikkaaksi.

Löydä oikeantyyppinen tuote

Mikä tuote sopii parhaiten sinun läheisellesi? Se riippuu hänen fyysisestä ja psyykkisestä tilastaan. Löydät oikean tuotteen läheisesi tarpeisiin käyttämällä tuotehakua.