Naiset

Naisten pikkuhousunsuojat inkontinenssiin

Tutustu TENA-valikoimaan, josta löydät erityisesti naisille suunnitellun huomaamattoman suojan vähäiseen virtsankarkailuun. Näitä pikkuhousunsuojia on saatavilla eri pituuksia, värejä ja imukykyjä, joten löydät varmasti juuri sinulle parhaiten sopivan pikkuhousunsuojan. Se on yhtä ohut kuin tavallinen pikkuhousunsuoja mutta yllättävän varma. Virtsa imeytyy nopeasti ytimeen, ja näin saat suojan noilta satunnaisilta tipoilta, jotka yllättävät jumpan, aivastamisen tai naurunpyrskähdysten yhteydessä. Niin ohut, että tuskin huomaat sen olemassaoloa! Tämä pikkuhousunsuoja sopii mainiosti jokapäiväiseen käyttöön kaiken varalta – eikä vähäinen virtsankarkailu enää estä sinua tekemästä mitä haluat.
Incontinence liners for women

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Inkontinenssisuojat naisille

Tutustu laajaan TENA-valikoimaan, josta löydät erinomaisen suojan niin vähäiseen kuin runsaampaankin virtsankarkailuun – ja kaikki suojat on suunniteltu erityisesti naisille. Inkontinenssisuojat ovat mainio valinta siihen odottamattomaan virtsankarkailuun, joka yllättää yhtäkkiä, kun olet jumpassa, naurat – tai vain teet arkiaskareitasi. Inkontinenssisuojan avulla olo pysyy kuivana ja itsevarmana, ja saat kaipaamaasi varmaa ja huomaamatonta suojaa – päivin ja öin.

Inkontinenssisuojia on eri malleja, värejä ja imukykyjä – ja kaikki ehkäisevät hajujen muodostumista – joten löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan suojan. Kaikki imevät ja lukitsevat virtsan nopeasti syvälle suojan sisään pois iholta, ja olo on kuiva, raikas ja miellyttävä.

Luotettavat naisten TENA-inkontinenssisuojat ovat täydellinen ratkaisu jokaiselle naiselle jokapäiväiseen käyttöön. Elä elämääsi tavalliseen tapaan huolehtimatta turhaan odottamattomasta virtsankarkailusta.

Nainen vaihtamassa TENA Discreet -inkontinenssisuojapakkausta

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Discreet Ultra Pad Mini | Inkontinenssisuoja

Ohuin TENA Discreet -suojamme suojaa huomaamattomasti ja varmasti vähäiseltä virtsankarkailulta

TENA Lady Normal | Inkontinenssisuoja

Lievään tai keskivaikeaan virtsankarkailuun suunniteltu inkontinenssisuoja.

TENA Discreet Ultra Pad Normal | Inkontinenssisuoja

Ohuin TENA Discreet -suojamme tarjoaa huomaamatonta suojaa vähäistä virtsankarkailua vastaan

TENA Discreet Extra | Inkontinenssisuoja

Varma inkontinenssisuoja keskivaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.

TENA Discreet Protect+ Normal Night | Inkontinenssisuoja

Leveämpi ja pidempi takaosa tarjoaa suojaa ja mukavuutta yön ajaksi. Sopii mainiosti keskivaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.

TENA Discreet Extra Plus | Inkontinenssisuoja

Varma inkontinenssisuoja keskivaikeaan tai vaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.

TENA Discreet Protect+ Maxi | Inkontinenssisuoja

Erittäin varma inkontinenssisuoja vaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.

TENA Lady Super | Inkontinenssisuoja

Keskivaikeaan tai vaikeaan virtsankarkailuun suunniteltu inkontinenssisuoja.

TENA Discreet Protect+ Maxi Night | Inkontinenssisuoja

Kaikkein suojaavin yösuojamme vaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun. Sisältää Lie Down Protection -ominaisuuden.

Naisten suojaavat alushousut

TENAn kauniin huomaamattomat naisten suojaavat alushousut tarjoavat varmaa suojaa virtsankarkailua ja hajuja vastaan. Näitä naisellisia suojaavia alushousuja on erityylisiä, -värisiä ja -kokoisia, joten voit huoletta yhdistellä niitä eri vaatteiden kanssa, ja löydät oikean tuotteen jokaiseen tilanteeseen. Ihanteellinen ratkaisu virtsankarkailusta kärsiville naisille. Aivan kuten alushousut. Varmat kuten TENA.
Incontinence underwear for women | Stylish bladder weakness panties

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Pestävät inkontinenssialushousut naisille

Voit käyttää rakastamiasi vaatteita ilman huolta ohivuodoista. Vähäiseen virtsankarkailuun suunnitellut pestävät TENA-inkontinenssialushousut ovat nimensä mukaiset eli pestävät, uudelleenkäytettävät inkontinenssialushousut, jotka suojaavat kuten TENA. Ja mikä parasta: voit pestä ne muun pyykin mukana ja käyttää niitä aina vain uudelleen. Nämä upean näköiset pikkuhousut on suunniteltu siten, etteivät ne erotu tavallisista alushousuista. Housut on valmistettu laadukkaasta kankaasta ja niissä on integroitu suoja virtsankarkailua vastaan. Nyt voit pukeutua juuri niin kuin haluat ja pitää olosi mukavana ja itsevarmana, aina ja kaikkialla. Kaiken lisäksi teet näin elämäntyylistäsi ympäristöystävällisempää.
Pestävät inkontinenssialushousut naisille

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Silhouette pestävät inkontinenssialushousut

Tyylikkään klassiset mustat alushousut, joissa on integroitu kolmitehoinen suoja vähäistä virtsankarkailua vastaan.