Miehet

Inkontinenssisuojat miehille

TENA-inkontinenssisuojat miehille suojaavat varmasti tiputtelulta, runsaammalta virtsankarkailulta ja vuodoilta. TENA Men -suojat on muotoiltu huomaamattomiksi, ja etuosan erittäin varma imuydin on juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan.

Miehille suunnitelluista inkontinenssisuojista on saatavana eri muotoja, kokoja ja imutasoja, joten löydät juurin sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen. Niitä voi käyttää helposti tavallisissa alushousuissa.

Valitsitpa minkä tahansa inkontinenssituotteen, voit nauttia huomaamattomasta, miellyttävästä ja tehokkaasta virtsankarkailusuojasta joka päivä. Pysy juuri niin aktiivisena kuin haluat käyttämällä näitä, erityisesti miehille suunniteltuja suojia.

TENA Male protectors specially designed for men

Miesten suojaavat alushousut inkontinenssiin

Miehille suunnitellut miehekkään tyylikkäät, varmat ja hyvin istuvat TENA inkohousut suojaavat luotettavasti ollen samalla miellyttävät ja huomaamattomat. Virtsan ja hajut sisälleen lukitseva erittäin varma imuydin sijoittuu eteen ja ylös eli juuri sinne, missä mies sitä eniten tarvitsee. Nämä inkohousut näyttävät aivan tavallisilta boksereilta, ja niitä on saatavilla eri imukykyinä, väreinä, tyyleinä ja kokoina, joten voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Valitsitpa mitkä inkohousut tahansa, voit olla varma, että ne suojaavat virtsankarkailulta huomaamattomasti, miellyttävästi ja varmasti joka päivä. Hallitse virtsankarkailua ja pysyttele juuri niin aktiivisena kuin haluat: virtsankarkailulta suojaavat TENA housut on suunniteltu erityisesti miehille.
Incontinence pants for men

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men Pants Normal | Suojaavat alushousut inkontinenssiin

Suojaavat alushousut inkontinenssiin miehille keskivaikeaan virtsankarkailuun

TENA Men Pants Plus | Suojaavat alushousut

Suojaavat alushousut inkontinenssiin miehille vaikeaan virtsankarkailuun

TENA Men Pants Maxi | Suojaavat alushousut

Suojaavat alushousut inkontinenssiin miehille erittäin vaikeaan virtsankarkailuun

Pestävät inkontinenssialushousut miehille

Nämä suojaavat bokserit ovat itse asiassa tavalliset alushousut, joilla on yksi mainio ominaisuus: ne imevät tipat sisäänsä ja ovat pestävät. Voit siis pestä ne muun pyykin mukana 40 °C:ssa ja käyttää niitä aina vain uudelleen.

Nämä uudelleenkäytettävät inkontinenssialushousut miehille on suunniteltu siten, etteivät ne erotu tavallisista boksereista. Ne on valmistettu laadukkaista kankaista, ja niinpä bokserit ovat varmat ja mukavat.

Nämä inkontinenssialushousut valmistetaan pehmeästä puuvillasta, ja ne istuvat napakasti ja mukavasti. Valitse päivittäiseen virtsankarkailuun miesten suoja, jonka takia ei tarvitse tinkiä mukavuudesta tai tyylistä.

Uudelleenkäytettävät inkontinenssibokserit miehille

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women