×

S

Lantion koko: 61 cm - 87 cm

Kuluttajapakkaus: 20kpl

M

Lantion koko: 71 cm - 102 cm

Kuluttajapakkaus: 20kpl

L

Lantion koko: 83 cm - 120 cm

Kuluttajapakkaus: 20kpl

XL

Lantion koko: 105 cm - 153 cm

Kuluttajapakkaus: 17kpl

TENA ProSkin Flex Ultima | Vyösuoja

TENA ProSkin Flex Ultima | Vyösuoja

Erittäin imukykyiset vyösuojat, joissa on joustava vyö – helppoihin ja ergonomisiin vaihtoihin

Imukyky

Koko

S,M,L,XL

Väri

UI elements/Icon/ruler

Koko-opas

  • COMFIStretch™

  • Avaaminen FingerLiftin™ avulla

  • Säädettävä kiinnitys

TENA ProSkin Flex Ultima on vallankumouksellinen vyösuoja, jonka vaihtaminen on hoitajille ergonomisempaa ja joka tarjoaa käyttäjälle varman suojan. Tämä äärimmäisen imukykyinen inkontinenssituote sopii erinomaisesti vaikeaan ja erittäin vaikeaan inkontinenssiin. Suoja pysyy paikoillaan ainutlaatuisen kiinnitysjärjestelmän avulla, jolla suoja kiinnitetään vyöhön. Pehmeä ja joustava COMFIStretch™-vyö mukautuu helposti eri vartalotyypeille ja tarjoaa näin varman ja mukavan istuvuuden sekä erinomaisen suojan virtsankarkailua vastaan.

Käyttöä helpottavat kiinnitysteipit voidaan kiinnittää edestä. Näin suoja on täysin säädettävissä ja siksi luotettava suoja kaikille vartalotyypeille. Tuotteen vaihtaminen eri asennoissa, seisten tai makuulla, edestä tai takaa, on helppoa, ja istuvuus on taattu, kun tarrat voidaan kiinnittää ja säätää uudelleen. Älykkään Fingerlift™-läpän avulla vyön avaamiskohta löytyy helposti, ja tuotteen saa puettua helpommin ja ergonomisemmin.

Tämä tuote huolehtii myös ihon terveydestä: sen FeelDry Advanced -teknologia takaa nopean imukyvyn pitäen ihon kuivana. Kolmitehoinen suoja puolestaan pitää ihon pinnan kuivan tuntuisena, on hellävarainen iholle ja vähentää reunavuotoja sekä auttaa ylläpitämään ihon luonnollista terveyttä. TENA Flex Ultima sopii erityisen hyvin henkilöille, joiden liikuntakyky on heikentynyt ja  äkilliseen täyden virtsarakon tyhjentymiseen sekä yökäyttöön.
  • COMFIStretch™
  • Avaaminen FingerLiftin™ avulla
  • Säädettävä kiinnitys

Miksi se on hyvä

ComfiStretch

COMFIStretch™

Pehmeä ja joustava COMFIStretch-vyö mukautuu helposti eri vartalotyypeille, minkä ansiosta se myös suojaa varmasti ohivuodoilta.
FingerLift-läppä avaamiseen

Avaaminen FingerLiftin™ avulla

Älykäs läppä tekee vyön avaamiskohdan löytämisestä helpompaa ja tuotteen käyttöönotosta nopeampaa ja ergonomisempaa.
Säädettävä kiinnitys

Säädettävä kiinnitys

Voidaan avata ja sulkea niin monta kertaa kuin tarvitsee ilman kiinnitysominaisuuksien menetystä.

Helppokäyttöinen vyö

Pehmeä ja hengittävä vyö. TENA ProSkin Flexin vaihtaminen on nopeampaa, helpompaa ja ergonomisempaa kuin perinteisten inkontinenssituotteiden vaihtaminen.
FeelDry Advanced

FeelDry Advanced

Pinta- ja imukerros imevät nesteen nopeasti pois suojan pinnalta pitäen ihon kuivana.
Triple protection

Kolmitehoinen suoja

Kolmitehoinen suoja tarkoittaa, että suoja pitää ihon pinnan kuivan tuntuisena, on hellävarainen iholle ja vähentää reunavuotoja sekä auttaa ylläpitämään ihon luonnollista terveyttä.

Ergonominen

Ergonominen tuote, joka tarjoaa hoitajille ergonomiaetuja.

Dermatologisesti testattu

Skin Health Alliance -organisaatio on hyväksynyt kaikki TENA ProSkin -tuotteet, joten voit olla varma, että ne ovat aina ihoystävällisiä. Hyväksyntä takaa sen, että riippumattomat ihon terveyden asiantuntijat ovat varmistaneet tuotteiden ihoystävällisyyden.

Kuinka se istuu

S

Lantion koko: 61 cm - 87 cm

Kuluttajapakkaus: 20kpl

M

Lantion koko: 71 cm - 102 cm

Kuluttajapakkaus: 20kpl

L

Lantion koko: 83 cm - 120 cm

Kuluttajapakkaus: 20kpl

XL

Lantion koko: 105 cm - 153 cm

Kuluttajapakkaus: 17kpl

Käyttö

Miten Flex-vyösuoja puetaan makuulla

Miten Flex-vyösuoja puetaan makuulla

Miten Flex-vyösuoja puetaan seisten

Miten Flex-vyösuoja puetaan seisten

innovaatio
Älykäs FingerLift™
Ensimmäinen innovaatio on älykäs FingerLift™-läppä, jonka sininen väri erottuu hyvin valkoisesta vyöstä ja auttaa näkemään vyön avaamiskohdan selkeästi. Vyön avaamisen helpottamisen lisäksi läppä helpottaa ja nopeuttaa tuotteen käyttöönottoa.

Uudelleen suunniteltu COMFIStretch
Toinen innovaatio on uudelleen suunniteltu pehmeän joustava COMFIStretch™-vyö. Vyö mukautuu helposti eri vartalotyypeille ja tarjoaa näin varman ja mukavan istuvuuden sekä erinomaisen suojan virtsankarkailua vastaan. Käyttö on helppoa, sillä vyön voi kiinnittää sekä edestä että takaa. Ergonomisen ja helppokäyttöisen mallin ansiosta terveydenhuollon ammattilaisten fyysinen rasitus vähenee, kun selkää tarvitsee taivuttaa huomattavasti vähemmän.

Kuinka se on kestävä

Joutsenmerkki

Voimme ylpeänä todeta, että tuotteella on Joutsenmerkki – yksi maailman tiukimmista ja tunnistetuimmista ympäristösertifikaateista.
TENA Protects -ohjelma

TENA Protects -ohjelma

TENA Protects -ohjelmamme tarkoittaa ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan välittämista ja myös ilmastovaikutuksemme pienentämistä.
Sertifioitu uusiutuva sähkö

Sertifioitu uusiutuva sähkö

TENA on sitoutunut vähentämään tuotteiden ja palveluiden hiilijalanjälkeä vuoteen 2030 mennessä. Yksi askel tämän saavuttamiseen on vaihtaminen uusiutuvista lähteistä, esim. vedestä, tuulesta tai auringosta, peräisin olevaan sähköön. Sähkö hankitaan tehtaillemme ulkoisesti ja sertifioidaan alkuperätakuiden avulla. Nämä sertifikaatit eivät ole meidän luomiamme, vaan European Electricity Certification Systemin (EECS) kaltaisten ulkoisten laitosten myöntämiä uskottavuuden varmistamiseksi. Näin tuemme uusiutuvan sähkön kehitystä kaikilla markkina-alueilla.
Kierrätettävä pakkaus

Kierrätettävä pakkaus

Pakkaukset ovat teknisesti ottaen kierrätettäviä RecyClass design-for-recycling -kriteerin mukaan eri tarkoituksiin. Varsinainen kierrätys riippuu useista tekijöistä, mm. kierrätysjärjestelmän paikallisesta saatavuudesta.

Näytä lisää

Lääkinnällinen laite
Only single use

Address of the Manufacturer

Essity Hygiene and Health AB, SE-405 03 Göteborg, Sweden

Visitor’s Address

Mölndals Bro 2, Mölndal, Sweden