×

Kuluttajapakkaus:

Libero Newborn 1 teippivaipat

Libero Newborn 1 teippivaipat

Pehmeä ja hellävarainen vaippa
UI elements/Icon/ruler

Koko-opas

  • Kestävän kehityksen mukaisia valintoja lasten tulevaisuuden puolesta

Libero Newborn -vaipassa koossa 1 on ohut ja joustava, kanavilla varustettu ydin. Sen ansiosta vaippa on istuvuudeltaan luotettava ja myötäilee pienokaisesi liikkeitä. Vaipan pehmeät materiaalit on suunniteltu hengittäviksi ja hellävaraisiksi vauvasi herkälle iholle. Kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kätevä kosteusindikaattori, joka osoittaa, milloin on vaihdon aika. Etuosan erityinen muotoilu takaa, ettei vaippa paina herkkää napaa vasten, kun vauva painaa 2–5 kg. Osana Liberon tavoitetta vähentää ilmastovaikutuksia yli 50 % pakkauksesta on valmistettu uusiutuvista materiaaleista ja Liberon vaippatehtaissa käytetään vain uusiutuvaa sähköä. Libero Newborn -vaipan kaksinkertaiset vuotosuojat kietoutuvat hellävaraisesti reisien ympärille estäen vahingot. Huippuimukykyinen, kanavilla varustettu ydin puolestaan varmistaa, että vauvasi saa luotettavaa suojaa. Venyvät sivuosat antavat joustavuutta ja pehmeä sisäpuoli antaa vaipalle ihanan ja mukavan istuvuuden. Ihanat vaipat ovat myös voiteettomia ja dermatologisesti testattuja. Libero Newborn -vaipat ovat Joutsenmerkittyjä, Asthma Allergy Nordicin suosittelemia ja FSC-sertifioituja.
  • Kestävän kehityksen mukaisia valintoja lasten tulevaisuuden puolesta

Kuinka se istuu

Kuluttajapakkaus:

Kuinka se on kestävä

Kestävän kehityksen mukaisia valintoja lasten tulevaisuuden puolesta

Pyrimme jatkuvasti pienentämään ilmastovaikutustamme. Pakkaus sisältää yli 50 % uusiutuvaa materiaalia. Liberon vaippatehtaissa käytetään vain uusiutuvaa sähköä. Joutsenmerkityt vaipat täyttävät ilmastoa, kemikaalien käyttöä ja ympäristöä koskevat tiukat vaatimukset. FSC-sertifioidut vaipat merkitsevät vastuullista metsänhoitoa kestävän yhteiskunnan edistämiseksi.

Ingredients

Superabsorbent Polymers (SAP), Zellstoff, Polypropylène, Polyéthylène, Résines synthétiques, Polyester, Carbonate de calcium, Synthetic elastics, Encre