×

Weights: 3 kg - 6 kg

Kuluttajapakkaus: 88kpl

Weights: 3 kg - 6 kg

Kuluttajapakkaus: 34kpl

Libero Newborn 2 teippivaipat

Libero Newborn 2 teippivaipat

Hellävaraiset, myötäilevät ja hengittävät materiaalit

Koko

,

UI elements/Icon/ruler

Koko-opas

  • Kestävän kehityksen mukaisia valintoja lasten tulevaisuuden puolesta

Libero Newborn -vaippa koossa 2 antaa vauvallesi hellää ja myötäilevää istuvuutta ohuen ja joustavan, kanavilla varustetun ytimen ansiosta. Se myötäilee hellävaraisesti pienokaisesi liikkeitä. Lisäksi vaippa on valmistettu hengittävistä materiaaleista, jotka hellivät pehmeästi herkkää ihoa. Libero Newborn -vaipoissa on kätevä kosteusindikaattori, joka osoittaa, milloin on vaihdon aika. Jotta vaippa ei painaisi herkkää napaa vasten, etuosassa on erityinen muotoilu – joka antaa mukavaa suojaa, kun lapsesi painaa 3–6 kg. Osana Liberon tavoitetta vähentää ilmastovaikutuksia yli 50 % pakkauksesta on valmistettu uusiutuvista materiaaleista ja Liberon vaippatehtaissa käytetään vain uusiutuvaa sähköä. Libero Newborn -vaipoissa on kaksinkertaiset vuotosuojat, jotka suojaavat vahingoilta ja kietoutuvat hellävaraisesti pehmeiden reisien ympärille. Pieni vauvasi saa myös luotettavaa suojaa huippuimukykyisen, kanavilla varustetun ytimen ansiosta. Pehmeä sisäpuoli antaa vaipalle mukavan istuvuuden ja venyvät sivuosat antavat joustavuutta. Libero Newborn -vaipat ovat myös Joutsenmerkittyjä, Asthma Allergy Nordicin suosittelemia ja FSC-sertifioituja. Ihanat vaipat ovat myös dermatologisesti testattuja ja voiteettomia.
  • Kestävän kehityksen mukaisia valintoja lasten tulevaisuuden puolesta

Kuinka se istuu

Weights: 3 kg - 6 kg

Kuluttajapakkaus: 88kpl

Weights: 3 kg - 6 kg

Kuluttajapakkaus: 34kpl

Kuinka se on kestävä

Kestävän kehityksen mukaisia valintoja lasten tulevaisuuden puolesta

Pyrimme jatkuvasti pienentämään ilmastovaikutustamme. Pakkaus sisältää yli 50 % uusiutuvaa materiaalia. Liberon vaippatehtaissa käytetään vain uusiutuvaa sähköä. Joutsenmerkityt vaipat täyttävät ilmastoa, kemikaalien käyttöä ja ympäristöä koskevat tiukat vaatimukset. FSC-sertifioidut vaipat merkitsevät vastuullista metsänhoitoa kestävän yhteiskunnan edistämiseksi.

Ingredients

Superabsorbent Polymers (SAP), Zellstoff, Polypropylène, Polyéthylène, Résines synthétiques, Polyester, Carbonate de calcium, Synthetic elastics, Encre