×

Weights: 19 kg - 30 kg

Kuluttajapakkaus: 26kpl

Libero UP&GO 8

Libero UP&GO 8

Ihana istuvuus ja täydellinen liikkumisen vapaus

Koko

UI elements/Icon/ruler

Koko-opas

  • Kestävän kehityksen mukaisia valintoja lasten tulevaisuuden puolesta

Libero UP&GO 8 lapsille, jotka alkavat liikkua ja touhuta enemmän, mahdollistaa ihanan liikkumisen vapauden, kun lapsi painaa 19–30 kg. Libero pyrkii jatkuvasti vähentämään ilmastovaikutuksia – nyt vaippapakkauksissamme on 60 % kierrätettyä muovia ja uusiutuvien resurssien määrää lisätään tuotteidemme materiaalien valmistuksessa. Liberon vaippatehtaissa käytetään vain sertifioitua ja uusiutuvaa sähköä. Vaippa myötäilee lapsesi liikkeitä ohuen, kanavilla varustetun ytimen ansiosta. Lisäksi vaipan pehmeät ja hengittävät materiaalit pitävät ihon pehmeänä ja kuivana. Housuvaippa tuntuu varmalta, mukavalta ja joustavalta reisien ympärillä. Tämä yhdessä joustovyötärön kanssa antaa housuvaipalle ihanan istuvuuden. Libero UP&GO antaa vuotosuojaa kaksinkertaisten vuotosuojien ja huippuimukykyisen ytimen ansiosta. Jotta elämä olisi helpompaa sekä lapsellesi että sinulle vanhempana, housuvaippa on helppo vaihtaa, vaikka lapsi olisi aktiivinen ja hänen olisi vaikea olla paikallaan. Repäise vain vaippa auki reunoilta ja kierrä se pieneksi paketiksi. Voiteettomat vaipat ovat myös dermatologisesti testattuja, Joutsenmerkittyjä, Asthma Allergy Nordicin suosittelemia ja FSC-sertifioituja.
  • Kestävän kehityksen mukaisia valintoja lasten tulevaisuuden puolesta

Kuinka se istuu

Weights: 19 kg - 30 kg

Kuluttajapakkaus: 26kpl

Kuinka se on kestävä

Kestävän kehityksen mukaisia valintoja lasten tulevaisuuden puolesta

Pyrimme jatkuvasti pienentämään ilmastovaikutustamme. Pakkaus sisältää yli 50 % uusiutuvaa materiaalia. Liberon vaippatehtaissa käytetään vain uusiutuvaa sähköä. Joutsenmerkityt vaipat täyttävät ilmastoa, kemikaalien käyttöä ja ympäristöä koskevat tiukat vaatimukset. FSC-sertifioidut vaipat merkitsevät vastuullista metsänhoitoa kestävän yhteiskunnan edistämiseksi.

Ingredients

Superabsorbent Polymers (SAP), Zellstoff, Polypropylène, Polyéthylène, Résines synthétiques, Polyester, Carbonate de calcium, Synthetic elastics, Encre