Ymmärtäminen on kaikkein tärkeintä

Ymmärtäminen on mahtava voima. Kun tunnet ja ymmärrät lasten inkontinenssia, pystyt puhumaan asiasta avoimesti lapsesi kanssa. Osaat myös kumota myyttejä ja vähentää lapsen, ja myös itsesi, mahdollisesti kokemaa ahdistusta ja häpeää.
 
Siksi meidän mielestämme on aivan yhtä tärkeää kehittää inkontinenssituotteita, joilla pidät lapsesi kuivana ja varmana, kuin jakaa muiden vanhempien, opettajien ja terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja ja vinkkejä. Näin sinä saat kaiken tarvitsemasi tiedon ja ymmärryksen voidaksesi tukea ja hoitaa lastasi mahdollisimman hyvin. Haluamme varmistaa, että lapset voivat elää onnellisen ja terveen lapsuuden. 

Jatkuvaa tuotekehitystä

Ohivuodot ovat yksi suurimmista päivä- ja yökasteluun liittyvistä huolenaiheista. Tämä koskee sekä lapsia että heidän vanhempiaan, erityisesti lasten kasvaessa isommiksi. Lapsi haluaa kokea olevansa samanlainen kuin kaikki muutkin, eikä hän todellakaan halua, että mikään korostaisi hänen virtsankarkailuvaivaansa. TENAn tuotekehittelyssä paneudutaankin nopean imukyvyn kehittämisen lisäksi vaivan ymmärtämiseen. Suunnittelemme tuotteita, joiden avulla lapsesi tuntee olonsa itsevarmaksi ja mukavaksi ja joiden avulla hän on valmis vastaamaan päivän tuomiin haasteisiin – tai nukkumaan yönsä hyvin.
 
Lue lisää siitä, miten löydät oikean inkontinenssituotteen kohdasta Parhaat mahdolliset hoitoratkaisut.