Näyttää siltä, että kotimaasi on <country>

Siirry oman maasi TENA-sivustolle saadaksesi paikallista tietoa.

Tilaa ilmainen tuotenäyte

Auta läheistäsi tilaamalla ilmainen tuotenäyte. Lähetämme näytteen huomaamattomassa pakkauksessa suoraan kotiisi. Valitse yksi seuraavista näytteistä:

Vaihe / : Valitse tuote

Valitse jokin näistä tuotenäytteistä

TENA Pants Normal

TENA Pants Normal

Uuden innovatiivisen muotoilun johdosta TENA Pants Normal on hyvä ratkaisu kotona asuville henkilöille. Tuotteessa oleva superabsorbentti on sijoitettu juuri oikeaan kohtaan. Ohuempi suoja on yhtä varma kuin ennen ja se tuntuu kuivemmalta ja mukavammalta päällä. Suojan pukeminen ja riisuminen omatoimisesti on helppoa.

TENA Flex Plus

TENA Flex Plus

TENA Flex Plus ConfioAir™-ominaisuudella on täysin hengittävä ja dermatologisesti testattu. Se auttaa ihoa pysymään terveenä. ComfiStretch-vyökiinnityksen sekä säädettävien, leveiden kiinnitystarrojen ansiosta vaihtaminen on helppoa ja ergonomista. Erittäin imukykyinen kaksinkertainen imuydin takaa hyvän suojan myös yöksi. Hengittävä, kangasta muistuttava materiaali takaa, että suoja tuntuu miellyttävältä ja pehmeältä sekä on huomaamaton ja istuu hyvin.

Tärkeää tietoa

HUOM! Näytepakkausten suosion vuoksi voimme tarjota vain yhden näytepakkauksen henkilöä kohden 6 kuukauden välein. 
 
Toimitamme näytetilauksia vain Suomeen. Mikäli et asu Suomessa, käy osoitteessa www.tena.com tilataksesi näytepakkauksesi. 

Huomaamaton toimitus

Tuotenäyte toimitetaan huomaamattomassa pakkauksessa, josta ei käy ilmi sen sisältö. Henkilötiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Tuotenäytteisiin ei liity mitään velvoitteita. 

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.