Libero UP&GO 4

Imukykyinen housuvaippa Liberolta. Suunniteltu aktiivisille lapsille, jotka ovat alkaneet liikkua ympäriinsä, ryömiä tai istua.

  • Repäisysaumat sivuilla ja sulkuteippi takaavat helpon vaipanvaihdon
  • Hengittävä, pehmeä kuitukangasmateriaali auttaa pitämään ihon terveenä
  • Erittäin imukykyinen ydin takaa erinomaisen vuotosuojan

Tuotekuvaus

Repäisysaumat sivuilla ja sulkuteippi takaavat helpon vaipanvaihdon

Libero UP&GO -vaippa on helppo vaihtaa. Repäise sivusaumat vain auki, rullaa vaippa kääröksi ja kiinnitä se sulkuteipillä vastakkaiselta puolelta.

Hengittävä, pehmeä kuitukangasmateriaali auttaa pitämään ihon terveenä

Libero UP&GO -vaipan ulkopuoli on pehmeää, hengittävää kuitukangasmateriaalia, joka päästää ilman kiertämään. Lapsesi herkkä iho pysyy kuivana ja miellyttävänä ja ihon ärsytys vähenee. Libero UP&GO -vaipat auttavat pitämään lapsesi ihon terveenä. Silkkinen, herkkä iho ansaitsee vain kaikista hellävaraisimpia materiaaleja.

Erittäin imukykyinen ydin takaa erinomaisen vuotosuojan

Kaikissa Libero UP&GO -housuvaipoissa on erittäin imukykyinen ydin, joka takaa vuotosuojan tunneiksi. Korkea imukapasiteetti ja vaipan tehokkaat reunavuotosuojat pitävät lapsesi ihon kuivan tuntuisena.

Vaippa istuu yhtä mukavasti kuin tavalliset alushousut

Libero UP&GO -housuvaipat tehdään pehmeästä materiaalista, joka on hellävarainen lapsesi iholle. Joustokangas lantion ja jalkojen ympärillä takaa täydellisen istuvuuden. Anatomisesti muotoiltu ydin mahdollistaa tiiviin istuvuuden jalkojen välissä ja sallii lapsesi liikkua vapaasti.

Erinomainen kuivuuden tunne

Libero-vaipat takaavat erinomaisen kuivuuden tunteen. Monikerroksinen suojajärjestelmä imee nesteen nopeasti pois ihon pinnalta vaipan ytimeen, mikä minimoi punoitusta ja auttaa pitämään lapsesi ihon kuivana ja terveenä.

Tuotetiedot

Weights

7 kg - 11 kg

Saatavana olevat pakkaukset:

  • Kuluttajapakkaus: 44 kpl