Mikä aiheuttaa vähäisen virtsankarkailun?

Tietyt tilanteet, esimerkiksi nauraminen, aivastaminen ja nostaminen, saavat muita todennäköisemmin aikaan odottamattomia pisaroita. Aluksi nämä oooops-tilanteet voivat olla melkoinen sokki. Tämä ei ole yllättävää ottaen huomioon sen, kuinka vähän niistä puhutaan.  
 
Jos näitä tilanteita osuu sinun kohdallesi, on tärkeää tietää, ettei vähäisen karkailun tarvitse vaikuttaa elämäntyyliisi. Kun käytät oikein valittua suojaa, voit edelleen tehdä mitä ikinä haluatkin – tulipa vastaan oooops-tilanteita tai ei. Kun käytät lights by TENA -suojaa, ei vähäinen virtsankarkailu ole niin iso juttu.

Ennen kuukautisia ja niiden jälkeen

Useimmat meistä ovat kuulleet kuukautisia edeltävästä oireyhtymästä, eli PMS-oireista. Niistä on myös melko helppoa löytää tietoa. Vähemmän käsitelty aihe on, miten kuukautiset ja kaikki niihin liittyvä vaikuttavat virtsarakkoon. Tosiasia on kuitenkin, että niillä on vaikutusta. Kuukautiskierron myötä sinulla on myös eräänlainen virtsarakkokierto. Juuri ovulaation jälkeen lihaksia rentouttavan hormonin määrä kehossa nimittäin lisääntyy. Se taas tarkoittaa, että vähäisen virtsankarkailun pidättäminen on vaikeampaa noin viikkoa ennen kuukautisia. Kun käytät lights by TENA -suojaa tämän jakson aikana, odottamaton virtsankarkailu ei rajoita tekemisiäsi millään tavalla. Pikkuhousunsuojamme ja ultra-siteemme lukitsevat pienet virtsamäärät sisäänsä niin tehokkaasti, ettet edes huomaa niitä. 

Se voi olla naurun paikka

Etkö uskalla nauraa odottamattomien pisaroiden pelossa? Meidän pitäisi voida nauraa aina kun haluamme. Vatsalihasten supistuminen kunnon nauramisen aikana saa kuitenkin aikaan painetta virtsarakkoon ja lantionpohjaan, mikä voi joskus aiheuttaa oooops-tilanteita. Sama pätee myös aivastamiseen ja yskimiseen. Nämä tilanteet aiheuttavat muita todennäköisemmin lievää virtsankarkailua. Kun käytät lights by TENA -tuotteita, sinun ei enää tarvitse huolehtia odottamattomista pisaroista. 

Aivan kuin jumppaamisessa ei olisi haastetta kyllikseen!

Monien vähäisestä virtsankarkailusta kärsivien mielestä karkailua sattuu todennäköisimmin jumpatessa. Ja vaikka tämä tuntuukin epäreilulta – eihän se ole keholta kovin mukava tapa palkita sinut siitä, että pidät siitä huolta – tosiasia vain on, että jumppaaminen on yksi tyypillinen oooops-tilanteiden aiheuttajista. Tämä johtuu juoksemisen, hyppimisen tai painavien esineiden nostamisen aikaansaamasta, herkkään virtsarakkoon kohdistuvasta lisäpaineesta. Onneksi voit edelleen keskittyä jumppaasi ja unohtaa kaikki virtsankarkailut, kunhan vain valitset käyttöösi oikean tuotteen. Kaikki karkaileva kosteus imeytyy nopeasti FeelFreshTM -teknologian avulla lights by TENA -pikkuhousunsuojiin ja ultra-siteisiin.