Inkontinenssisuojat naisille – miten usein ne tulisi vaihtaa?

Jos sinulla esiintyy odottamatonta virtsakarkailua inkontinenssin takia, on tärkeää, että käytät oikeita tuotteita. Naisille suunnatut TENA-suojat suojaavat erittäin hyvin ja huomaamattomasti virtsakarkailulta ja hajuilta. Jotta tuotteidemme käytöstä olisi sinulle mahdollisimman paljon hyötyä, neuvomme tässä, miten usein suojaa tulisi vaihtaa, miten ihoärsytystä hoidetaan ja miten usein suoja tulisi vaihtaa yöllä.

Kuinka monta kertaa päivässä suoja tulisi vaihtaa?

Suosittelemme vaihtamaan suojan 3–5 kertaa päivässä. Jokainen nainen on kuitenkin ainutlaatuinen, joten vaihtoväli saattaa vaihdella esimerkiksi ihon tilan, kokemasi virtsankarkailun määrän ja käyttämäsi tuotteen mukaan.
 
Tärkein neuvo on, että inkontinenssituote tulee vaihtaa aina ennen kuin se ylittää imukykykapasiteettinsa. Näin vältetään vahinkokarkailut ja voidaan puuttua ihohygieniaongelmiin, jotka voivat johtaa pahoihin hajuihin, ihotulehdukseen ja infektioihin.
 
Suojan tulee sopia sinun yksilöllisiin tarpeisiisi. On tärkeää valita oikea koko, imukykytaso ja suojatyyppi. Varmista myös, että suoja istuu napakasti ja miellyttävästi nivusalueella. Ja muistathan: olivatpa elämäntyyli- ja imukykyvaatimuksesi mitkä hyvänsä, TENA-valikoimasta löydät juuri oikean, sinun tarpeitasi vastaavan naisille kehitetyn suojan.
TENA Discreet Mini ja TENA Silhouette Noir Mini

TENA-suojat naisille

Tunne olo kuivaksi ja itsevarmaksi päivin ja öin. Suunniteltu istumaan hyvin ja napakasti sekä suojaamaan uskomattoman hyvin.

Miksi jotkut ihmiset vaihtavat kuivan suojan?

Kaikki TENA-inkontinenssituotteet ovat miellyttäviä ja imukykyisiä ja estävät hajujen syntymistä. Jokainen nainen on silti erilainen, ja jos elämäsi on aktiivista, haluat ehkä vaihtaa suojan useammin.
 
Vaikka karkailua ei esiintyisikään kovin runsaasti, suojan vaihtaminen voi tehdä olon itsevarmemmaksi ja mukavammaksi. Kuuntelee omaa kehoasi ja tee juuri niin kuin parhaalta tuntuu. Kunhan muistat, että pidät suojaa vaihtaessasi intiimialueen ihon puhtaana ja suojattuna oikeilla tuotteilla.

Miten ihoärsytystä hoidetaan?

Pidä mielessä, että pidempiaikainen altistuminen kosteudelle voi aiheuttaa ihovaurioita. Siksi on tärkeää vaihtaa inkontinenssisuoja ennen kuin se on liian täynnä. Jos iho silti ärsyyntyy, pese se ensin oikeilla tuotteilla ja kuivaa sitten pyyhkeellä. Kun ihoalue on puhdas ja kuiva, levitä sille hieman suojavoidetta, joka parantaa ja rauhoittaa ihoa. Kysy neuvoa lääkäriltä, jos ärsytys jatkuu.

Entäpä inkontinenssisuojan vaihtaminen yöllä?

Hyvä yöuni on äärimmäisen tärkeää jokaisen naisen terveydelle, ja inkontinenssituotteen tulee auttaa nukkumista, ei häiritä sitä.
 
Tärkeintä hyvän yöunen saamisessa on parempi imukyky. Esimerkiksi TENA Lady Mini Night ja sen TRIPLE PROTECTION, joka antaa ylimääräistä imukykyä makuuasennossa, pitää olon kuivana tuoden luotettavaa varmuutta koko yöksi.

Et ole yksin

on naisilla erittäin yleistä ja normaalia, ja silti siihen liittyy itsepintaisia sosiaalisia häpeäntunteita. TENA tekee paljon työtä haastaakseen nämä negatiiviset näkemykset ja lisätäkseen tietoisuutta ja hyväksyntää. Jos sinulla on inkontinenssia, mutta et ole käynyt lääkärillä, muista, ettei avun pyytäminen ole heikkouden vaan vahvuuden merkki. Jollekulle läheiselle uskoutuminen saattaa myös olla valtava helpotus.
 
Lopuksi: käyttämällä oikeita tuotteita olet valmis käsittelemään päivittäisiä haasteita ilman, että joutuisit huolehtimaan karkailusta. Ja mitä inkontinenssisuojan vaihtoväliin tulee, muista A) vaihtaa suoja aina ennen kuin se kastuu liikaa ja B) pitää intiimialue kuivana, puhtaana ja suojattuna – näin vaalit ihon luonnollista terveyttä ja pidät inkontinenssin hallinnassa.

Related articles