Raskaana oleva nainen istuu jalat ristissä joogamatolla

Raskaus ja virtsankarkailu

Raskaus ja virtsankarkailu

Vauvan odottaminen saa virtsarakkoon kohdistumaan paljon painetta. Tihentynyt virtsaamistarve raskauden aikana onkin yleistä – moni tuntee jatkuvaa pissahätää raskaana ollessaan. Myös inkontinenssi eli virtsankarkailu raskaana on tavallista, samoin synnytyksen jälkeen. 

Itse asiassa tutkimusten mukaan joka kolmannella yli 35-vuotiaalla naisella esiintyy virtsankarkailua alkuraskauden aikana ja sen jälkeen, mukaan lukien nuo odottamattomat pisarat*. Kehossa tapahtuu paljon muutoksia, joilla on valtava vaikutus lantionpohjaan ja virtsarakkoon.

Täältä löydät kaiken sen tiedon, jota tarvitset virtsankarkailun ehkäisyyn ja mahdollisesti kokemiesi oireiden hallintaan.

*International Consultation on Incontinence (ICI), julkaisu 2013, Abrams et al.

Lisää tietoa TENA:sta

Vasemmalta: TENA Discreet Extra, TENA Discreet Maxi Night, pestävät TENA Silhouette inkontinenssihousut Classic ja pestävät TENA Silhouette inkontinenssihousut korkealla vyötäröllä.

TENA Naiset

Tutustu tuotevalikoimaamme

Olipa tavoite pitää olo kuivana yöllä tai suoja huomaamattomana päivällä, meillä on täydellinen tuotevalikoima jokaiseen tilanteeseen. Valikoimasta löydät pikkuhousunsuojat, inkontinenssisuojat, suojaavat alushousut, inkontinenssihousut ja pestävät inkontinenssihousut, jotka kaikki ovat ihoystävällisiä.