Naisten pakkoinkontinenssi

Oletko huomannut etsiväsi jokaisessa uudessa paikassa lähintä WC:tä? Tunnetko melkein koko ajan virtsaamistarvetta – vaikka olet juuri käynyt vessassa? Pitääkö sinun käydä useita kertoja vessassa joka yö?
 
Usein toistuvaa – ja aina äkillistä – virtsaamistarvetta, joka voi johtaa tahattomaan virtsankarkailuun, kutsutaan pakkoinkontinenssiksi. Tätä kutsutaan usein myös yliaktiiviseksi virtsarakoksi, jonka yhteydessä ilmenee tahatonta virtsankarkailua. Joskus tämäntyyppisen virtsankarkailun tarkkaa syytä ei tunneta, mutta otaksutaan, että virtsarakon lihaksen reseptorit lähettävät vääriä signaaleja aivoille kertoen, että virtsarakko on täydempi kuin se oikeasti on. 
 
Pakkoinkontinenssiin mahdollisesti vaikuttavia seikkoja on useita, esimerkiksi liika tai liian vähäinen juominen, virtsatieinfektio, tai erilaiset lääkitykset. 
 
Voit yrittää hallita pakkoinkontinenssia näin:
 
  • juo normaalia enemmän tai vähemmän
  • vältä kahvia, mustaa teetä ja energiajuomia, jotka kaikki voivat ärsyttää virtsarakkoa 
 
Useimmat naiset hallitsevat pakkoinkontinenssin oireita inkontinenssisuojilla tai suojaavilla alusvaatteilla. Me olemme käyttäneet vuosia tutkimus- ja suunnittelutyöhön kehittääksemme tuotteita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi luottavaiseksi ja itsevarmaksi. Ainutlaatuinen teknologiamme siirtää virtsan nopeasti pois suojan pinnalta sen ytimeen, jossa virtsa myös pysyy. Käy tuotesivullamme ja etsi itsellesi sopiva tuote tai tilaa ilmainen näyte.