Andrea kertoo elämästään virtsankarkailun kanssa

"Pelkäsin, että joku huomaisi"

Andrean tarina

"Olen myyjänä vaatekaupassa. Niinpä joudun seisomaan koko päivän ja palvelemaan asiakkaita. Useita vuosia sitten aloin kärsiä virtsankarkailusta fyysisen ponnistuksen aikana. Jos esimerkiksi nostin jotain painavaa varastossa, saattoi pikkuhousuihin karata muutama pisara. Pelkäsin, että työtoverini – tai ehkä jopa joku asiakas – huomaisivat jotain.
 
Epäröin jonkin aikaa, mutta sitten kerroin asiasta parhaalle ystävälleni. Hän suositteli erityisesti virtsankarkailuun suunniteltua suojaa. Se toimi loistavasti, ja kaikki meni hienosti vuosien ajan. Mutta lopulta ongelmani laajeni eivätkä nämä suojat enää suojanneet riittävästi.
 
Kun kuulin TENAn uusista, suojaavista alushousuista, olin hyvin skeptinen. Pikkuhousunsuoja tai muu suoja housuissa ei ole suuri juttu, mutta että vaihtaisin mukavat pikkuhousuni joihinkin suojaaviin alushousuihin? Sitä en voinut kuvitellakaan tekeväni. Uteliaisuus kuitenkin voitti, ja tilasin ilmaisen näytteen. Halusin ainakin kokeilla niitä. 
 
Kun pakkaus saapui, odotin paksuja, vanhanaikaisia alushousuja, jotka näkyisivät vaatteiden alta. Mutta nämä housut olivatkin ihan päinvastaiset; TENAn suojaavat alushousut istuvat hyvin ja ovat mukavan näköiset. Kukaan ei näe, että käytän virtsankarkailuun tarkoitettua tuotetta farkkujeni alla, ja nämä suojaavat alushousut ovat paljon imukykyisempiä kuin tavalliset suojat. Tämä varmuuden tunne on juuri sitä, mitä etsinkin. Nyt käytän TENAn suojaavia alushousuja joka päivä enkä edes huomaa niitä enää."