Suunniteltu takaamaan hyvät yöunet: inkontinenssisuoja, johon voit luottaa

Hyvä yöuni on äärettömän tärkeää terveyden kannalta – aivan yhtä tärkeää kuin ruokavalio ja liikunta. TENA Discreet Normal Night -suojat on suunniteltu erityisesti tarjoamaan suojaa yöksi, jotta sinä voit nukkua hyvin, ilman ylimääräisiä häiriöitä – ja herätä aamulla virkistyneenä.

On olemassa syy siihen, miksi säännöllinen keskeytymätön uni on pyhää useimmille meistä: nukkuminen elvyttää lihaskudosta, vaikuttaa hormonisynteesiin ja voimistaa muistoja. Lisäksi uni lisää keskittymiskykyä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja vähentää sydänsairausriskiä.  
 
TENA tietää, että naiset haluavat tuttua luotettavuutta ja mukavuutta inkontinenssisuojaltaan. Tiedämme myös, että naisten tarpeet suojan suhteen ovat erilaiset yöaikaan. Tämä johtuu siitä, että kylkiasennossa tai selällään nukuttaessa vuotavaa virtsaa kulkeutuu suojan etuosaa enemmän takaosaa kohti. Jos suoja ei ole oikeanlainen, voi seurauksena olla liiallinen kostuminen ja muita ikäviä iho-ongelmia. Mutta ihan ensimmäiseksi tästä kärsii nukkuminen. 
 
Miten TENA Discreet Normal Night -suoja sitten pitää ihon kuivempana ja auttaa näin nukkumaan paremmin? Ensiksikin, sen takaosa on 25 % pidempi* ja 15 % leveämpi*, jolloin suoja on parempi makuuasennossa. Joustavien reunavuotosuojien ansiosta suoja on varmempi, ja voit luottaa siihen, että se pysyy paikoillaan. Kaiken lisäksi suoja on kaikkiaan 45 % imukykyisempi*, ja sinä voit nukkua rauhassa vähemmin häiriötekijöin – ja herätä aamulla virkistyneenä. 
 
Jopa joka kolmannella naisella esiintyy jonkinlaista virtsankarkailua, ja joka neljännen on noustava ylös useita kertoja yössä pissalle. On myös havaittu, että 78 % naisista, joilla esiintyy virtsankarkailua, ei käytä tähän tarkoitukseen valmistettuja tuotteita lainkaan. Meidän mielestämme on häpeällistä, että niin monet joutuvat kärsimään unihäiriöistä, jotka voitaisiin välttää. 
 
TENA Discreet Normal Night -suojien on osoitettu olevan erinomaisia yökäytössä. Ja tietenkin, muiden Lady-sarjan tuotteiden tapaan, TENA Discreet Normal Night -suojat ovat hajusteettomia ja dermatologisesti testattuja, niissä on kolmitehoinen Triple ProtectionTM -suoja ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan ja Fresh Odour Control -ominaisuus, jonka raikkaat mikrohelmet kapseloivat nesteen ja eliminoivat hajuja. 
 
Kärsitkö unihäiriöistä virtsarakko-ongelmien takia? Lue lisää TENA Discreet Normal Night -suojista ja mistä voit ostaa niitä tai tilata ilmaisen näytteen. 
 
*Verrattuna TENA Discreet Normal -suojaan  

TENA Discreet Normal Night

Suunniteltu yökäyttöön. Pitää olon kuivana. Suojaa kuten TENA.

TENA Discreet Normal Night -inkontinenssisuojapakkaus sinisellä taustalla