Kolmitehoinen suoja ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan

Auttaa pitämään olon mukavana ja kuivana joka päivä.

on maailmanlaajuisesti yleinen vaiva. Vaikka olisitkin yksi monista virtsankarkailusta kärsivistä ihmisistä, ei vaivasi tarvitse estää sinua nauttimasta elämästä täysillä. 
 
Kaikki TENA Lady -valikoiman tuotteet on suunniteltu siten, että voit tuntea olosi luottavaiseksi ja itsevarmaksi joka päivä, kaikissa tilanteissa. TENA Lady -tuotteet antavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteaa tunnetta vastaan. Auttaa pitämään olon mukavana ja kuivana joka päivä.
 
Näin se toimii: 
Piirros, jossa neljä nuolta osoittaa pisaraa
Pitää olosi kuivana
TENA Lady -tuotteet on erityisesti suunniteltu pitämään olosi kuivana. Suojan pinta imee kosteuden nopeasti ja tehokkaasti ja sulkee sen kerrosten sisään.
Piirroskuva, jossa keskipisteestä ulospäin suuntautuvia nuolia
Ehkäisee hajuja
Kaikki TENA Lady -tuotteet sisältävät ainutlaatuisia mikrohelmiä, jotka lukitsevat virtsan sisäänsä vähentäen näin ammoniakkia, joka aiheuttaa hajujen muodostumista.
Piirroskuva pikkuhousuista
Vartalonmukainen muotoilu
TENA Lady -tuotteet on suunniteltu naisen vartalon mukaisiksi, jotta ne olisivat varmoja ja mukavia. Laaja tuotevalikoima tarjoaa suojaa kaikkiin tarpeisiin, kevyimmistä pikkuhousunsuojista aina suojaaviin alushousuihin, ja auttaa naisia tuntemaan olonsa varmaksi.