Nopeasti imevä suoja herkälle ihollesi

Yllättävätkö odottamattomat pisarat silloin tällöin, mutta ihosi on herkkä etkä ole ihan varma, mitä pitäisi tehdä? Silloin tämä saattaa olla se, mitä olet odottanut…

Esittelemme TENA Lights -pikkuhousunsuojan, joka on valmistettu tiedostaen pehmeistä, hengittävistä materiaaleista eikä sisällä lainkaan hajusteita tai väriaineita. Suoja imee nopeasti nesteen ja lukitsee kosteuden sisäänsä, suojaten herkkää intiimialuetta.

Kun ikä karttuu ja saapuvat, iho saattaa herkistyä entisestään ja siten ärsyyntyä helpommin. Siksi on tärkeää valita tuote, joka on hellävarainen iholle ja pitää epämukavuuden kurissa, jotta tunnet olosi edelleen miellyttäväksi omassa kehossasi.

Saisimmeko myös rumpujen pärinää uudelle pakkaukselle – se on nimittäin valmistettu 100 % uusiutuvista kuiduista.

Lue lisää erittäin tehokkaista pikkuhousunsuojista.

Odottamattomat pisarat ja naisten inkontinenssi

Saatat kohdata odottamattomia pisaroita urheillessasi tai jopa yskiessäsi, aivastaessasi tai nauraessasi – kaikkein odottamattomimmissa tilanteissa. Niiden ei kuitenkaan pitäisi häiritä sinua ja elämäntyyliäsi.

Yksi koko ei aina sovi kaikille. Siksi TENA Lights -valikoimassa on pikkuhousunsuojia virtsankarkailuun monessa eri koossa ja imukyvyssä. Kaikki pikkuhousunsuojamme ovat vain 3 mm ohuita, keskikokoiset ja pitkät pikkuhousunsuojat takaavat täydellisesti lisävarmuuden sitä tarvitessasi, ja valikoiman pienintä suojaa voit käyttää vaikka stringien kanssa.

Mutta TENA Lights on aivan erityinen muistakin syistä…

Hellävarainen iholle. Suojaa kuten TENA

Kun odottamattomat pisarat yllättävät ensimmäisen kerran, saattaa kuukautissuojan käyttäminen apuna olla ilmeisin ratkaisu. Kun valitset pikkuhousunsuojan, joka on suunniteltu varta vasten virtsankarkailuun, ohivuotoriski on pienempi ja saat samalla suojan ihollesi. Tämän takia TENA Lights -tuotteet ovat paras pikkuhousunsuoja noihin odottamattomiin hetkiin.

TENA-Lights-Fast-absorbtion-500x500.jpg

Nopea imeytyminen

Ei enää huolta odottamattomista pisaroista liikkeellä ollessasi. Erittäin tehokkaat TENA Lights -pikkuhousunsuojat imevät nopeasti virtsan, joka leviää ja lukittuu suojan ytimeen – ja olo on raikas ja kuiva. Kun kosteus on suojan sisällä, se ei pääse enää ulos, ja siksi myös hajut pysyvät kurissa.

TENA-Lights-Odour-control-500x500.jpg

Herkälle iholle

Iho saattaa herkistyä ikääntymisen myötä, jolloin se on alttiimpi ärsyyntymiselle. TENA Lights -suojat testataan dermatologisesti, ja ne sisältävät 0 % hajusteita ja väriaineita. Näin ne suojaavat ihoasi ärsyyntymiseltä ja epämukavalta ololta.

TENA-Lights-Thin-and-discreet-500x500.jpg

100 % uusiutuva pakkaus

Me kaikki teemme osamme planeettamme hyväksi, ja uusi TENA Lights -pakkaus onkin valmistettu 100 % uusiutuvista kuiduista. Olemme poistaneet pakkauksen muovi-ikkunan, mutta voit olla varma, että pakkaus sisältää entistä paremmin odottamattomilta pisaroilta ja ihoärsytykseltä suojaavia tuotteita.

Pidä huolta ihostasi

Kaiken sen jälkeen, mitä ihosi on käynyt läpi, se ansaitsee huolenpitoa. Valitse pikkuhousunsuoja, jonka haluat ostaa, tai tilaa ilmainen näyte.