Matkustaminen ja tapahtumat

Ota edelleen vastaan elämän tuomat pienet ilot

Matkustelu, rannalla lekottelu tai käpertyminen peiton alle nukkumaan rankan päivän jälkeen. Elämästä nauttiminen on ihmisen oikeus, eikä saisi estää sinua tekemästä sitä, mitä haluat. TENA Lady -tuotteet on suunniteltu laajan asiakasnäkemyksen perusteella. Tuotevalikoima on laaja ja sisältää erimuotoisia ja -kokoisia tuotteita, joiden imukyky on erilainen. Näin jokainen löytää yksilöllisiin tarpeisiinsa sopivan tuotteen. 
 
Valikoimaan kuuluu suojia helpoimmista vaikeimpiin tilanteisiin, aina niihin asti, jotka ovat muita vaikeampia käsitellä. Haluamme, että voit mennä kuten haluat: viikonlopun viettoon, rantajuhliin ja lomamatkoille. Älä anna virtsankarkailun estää tekemisiäsi.
 
Kokeile näitä virtsankarkailua koskevia vinkkejä matkoilla tai halutessasi nukkua kunnon yöunet:
 
  • Tarkista ennen nukkumaan menoa tai lentokoneeseen nousua juomasi nesteen määrä. Muista kuitenkin, että myös liian vähäinen juominen voi ärsyttää virtsarakkoa ja aiheuttaa virtsaamistarvetta. 
  • Suunnittele "varikkokäyntisi" ennen automatkalle lähtöä. Käytä Google Maps -karttaohjelmaa ja etsi ravintolat, puistot tai ostoskeskukset, joissa voit käydä WC:ssä ja näin pysytellä tyynenä matkan aikana.  
  • Lisää joitakin lantionpohjan lihasten harjoituksia aamurutiineihisi. Muutama minuutti lantionpohjan lihasten harjoituksia päivässä voi vähentää virtsankarkailuriskiä.
  • Lataa sovellus, josta näet lähimmän WC:n. App Store- ja Google Play -kaupoissa on paljon valinnanvaraa.