Lantionpohjan jumppasovellus

Vähennä odottamattomien pisaroiden ilmaantumista harjoittamalla lantionpohjan lihaksia TENA- lantionpohjan jumppasovelluksella. TENA ja fysioterapian maisteri (MSc) Paula Igualada-Martinez – jolla on yli 16 vuoden asiantuntemus naisten intiimialueesta – ovat luoneet yhdessä helppokäyttöisen sovelluksen, joka sisältää päivittäisiä muistutuksia ja Kegelin harjoituksia koskevia hyödyllisiä vinkkejä. Se on kuin ilmainen jäsenyys intiimialueen jumppatunneille. 
 
Yksi parhaista lantionpohjajumpan ominaisuuksista on, että sitä voi tehdä missä ja milloin vain. Se muuttuu helposti terveelliseksi tavaksi, aivan hampaiden harjaamisen tapaan – kymmenen toistoa kolme kertaa päivässä on ihanteellinen määrä. Ja kun lantionpohjan jumppasovellus kulkee mukana taskussa, sinun ei enää ikinä tarvitse huolehtia, että unohtaisit jumpata. Hyvät kanssasisaret: nyt on aika aloittaa harjoitukset! Saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille.

Se todella helppo (ja ilmainen!) jumppasovellus

  • Harjoittele yhdessä intiimialueen asiantuntijan kanssa – kolme videota, joilla fysioterapian maisteri (MSc) ja naisten intiimialueen asiantuntija Paula Igualada-Martinez esittelee helpot harjoitteet.
  • Päivittäinen jumppasi – muistutukset auttavat ajoittamaan lantionpohjajumpan omien rutiineittesi ja elämäntyylisi mukaiseksi.
  • Kaksi harjoitetta, kaksinkertainen huvi – harjoita lantionpohjan kestävyyttä ja refleksejä isoilla ja pienillä supistusharjoituksilla. 
  • Kohta kuulut harjoittelijoiden huippuihin – seuraa edistymistäsi ja kehitystäsi.
  • Jumppa sopii kaikille – kaikenikäisille, ennen synnytystä ja sen jälkeen.