Näyttää siltä, että kotimaasi on <country>

Siirry oman maasi TENA-sivustolle saadaksesi paikallista tietoa.

Etsi itsellesi sopiva tuote

Oletko epävarma siitä, mikä lights by TENA -tuote voisi sopia sinulle? 
Etsi itsellesi oikea tuote valitsemalla väite, joka sopii sinulle parhaiten.

Etsi itsellesi sopiva pikkuhousunsuoja

Joskus virtsaa karkailee vähän, kun jumppaan tai aivastan

lights by TENA
Light Liners

Ajan myötä keho muuttuu, ja monilla yli 35-vuotiailla naisilla esiintyy odottamatonta, vähäistä virtsankarkailua. Raskauden aikana ja jälkeen, salilla ollessa tai vaikka yskiessä tai aivastaessa näitä oooops-tilanteita vain tulee eteen. lights by TENA Light Liners auttaa hallitsemaan tätä vähäistä virtsankarkailua pitäen olon pitkään kuivana ja raikkaana. Suoja on vain käsilaukussasi olevan kynsiviilan paksuinen, ja voit käyttää suojaa jopa stringien tai tangojen kanssa. Olo tuntuu raikkaalta, sillä tämä 5-in-1-tuote imee nesteen nopeasti, on kuiva, varma ja hengittävä ja estää hajujen syntymisen. Nauti varmasta mukavuudesta ja raikkaudesta, jota lights by TENA tarjoaa.

lights by TENA
Liners

Tiesitkö, että joka kolmas nainen kokee virtsankarkailua? Sitä saattaa esiintyä raskauden aikana tai jälkeen, urheillessa tai vaikkapa yskiessä tai aivastaessa – eikä se liity mitenkään ikään. Se on vain niitä juttuja. Tämä keskikokoinen pikkuhousunsuoja on suunnilleen kulmakynän pituinen ja muotoiltu istumaan täydellisesti. Saat huomaamatonta apua vähäisen virtsankarkailun hallintaan. 5 in 1 -raikkaus tarjoaa nopeaa imukykyä, kuivuutta, varmuutta, hengittävän materiaalin ja ehkäisee epämiellyttäviä hajuja. Olo pysyy raikkaana ja varmana.

Koen vähäistä virtsankarkailua päivittäin

lights by TENA
Long Liners

Olit sitten juuri saanut lapsen tai sinulla yksinkertaisesti vain on välillä pientä virtsankarkailua, kun naurat, aivastelet tai yskit, lights by TENA Long Liners auttavat sinua hallitsemaan näitä tilanteita huomaamattomasti ja mukavasti. Valikoiman pisin suoja, joka antaa lisävarmuutta. 5-in-1-raikkautta, tämä suoja tarjoaa nopean imeytymisen, pitää kuivana, antaa varmuutta, hengittää ja estää hajut, pitäen sinut raikkaana ja varmana.

lights by TENA
Ultra siteet Normaali

Naisilla voi esiintyä pientä virtsankarkailua raskauden aikana, sen jälkeen tai jopa liikunnan, yskimisen tai aivastelun aikana. Nauti huomaamattomasta ja erittäin mukavasta suojasta virtsankarkailua vastaan lights by TENA Ultra Towels Normal -siteellä. Tuotevalikoiman imukykyisin tuote, joka on suunniteltu auttamaan odottamattomassa virtsankarkailussa. 5-in-1-tuote: raikkautta ja nopeaa imeytymistä, pitää kuivana, antaa varmuutta, mukavuutta ja estää hajut, saaden sinut tuntemaan itsesi raikkaaksi ja varmaksi tilanteesta riippumatta.