Vinkkejä päivittäisen elämän helpottamiseksi

Virtsankarkailu on hyvin yleistä, mutta oikeilla tuotteilla odottamattomien pisaroitten ei tarvitse olla mikään iso juttu. On myös melko helppoa oppia tuntemaan virtsarakkoa ympäröivät lihakset ja harjoituttaa ne hallitsemaan karkailua. Tee näin, niin voit sanoa odottamattomille pisaroille ”sellaista elämä on” – tai jopa estää niiden synnyn kokonaan.

Odottamattomista pisaroista ei kannata huolehtia. Ihan ensimmäiseksi kaikkein tärkein: niiden kanssa voi tulla toimeen – tai niistä voi jopa päästä eroon. Aloita lantionpohjan lihasten harjoittaminen.

Voit vaikuttaa tilanteeseen

Hyvin monet naiset kärsivät odottamattomista pisaroista jossakin vaiheessa elämäänsä. Jos näin käy myös sinulle, ei hätää. Oikeanlaisella lantionpohjajumpalla ja hieman elämäntyyliäsi muuttamalla voit vähentää odottamattomia pisaroita tai päästä niistä jopa kokonaan eroon. Ja siihen asti pärjäät hyvin käyttämällä oikeita tuotteita, jotka auttavat sinua selviämään päivästäsi ilman, että kukaan huomaisi pientä vaivaasi. Pikkuhousunsuojamme pitävät olosi raikkaana ja kuivana koko päivän.