Oikea suoja oikeaan tehtävään!

Kuukautissuojat ovat mainioita. Kuukautisia varten. Mutta ne eivät todellakaan ole mainioita, kun kyseessä on . Miksi käyttäisit suunnilleen sopivaa tuotetta, kun voisit valita tuotteen, joka on suunniteltu varta vasten tehtäväänsä?

TENA-inkontinenssisuojat on suunniteltu erityisesti käsittelemään pissaa, toisin kuin kuukautissuojat. Toki kuukautissuojat saattavat näyttää sopivilta virtsankarkailuun, mutta teelusikallista suurempaa määrää ne eivät kykene kunnolla käsittelemään.

Erityisesti tehtäväänsä suunnitellut

TENA-suojat hoitavat tehtävänsä neljän fantastisen ominaisuuden avulla – ja elämä virtsankarkailun kanssa on niin paljon helpompaa.  
Kuvassa tummaihoinen nainen, joka pitää TENA Discreet -suojaa selkänsä takana, havainnollistaen, kuinka ohut se on.

Ohut ja huomaamaton

TENA-suojat on suunniteltu ohuiksi ja huomaamattomiksi, ja ne ovat siksi paljon ohuempia kuin osasit edes kuvitella – etenkin kun näet, miten paljon ne imevät. Vaihda tarvitsemaasi suojaan ja unohda huolet suojan näkymisestä.

Vaaleaihoinen nainen, jolla on beigenväriset alusvaatteet ja sormuksia, pitää TENA Discreet Mini -pakkausta edessään.

Ylivoimaista kuivuutta

TENA-suojat ovat täynnä erittäin imukykyisiä polymeerejä, jotka ovat kuin pikkuruisia helmiä, jotka kostuessaan laajenevat ja muuttuvat geeliksi. Ne lukitsevat pissan suojan sisään, joten suojan pinta pysyy kuivana – kuten sinun olosikin.

Nainen pitelemässä TENA Discreet -suojaa pystyasennossa. Vieressä 3x suoja -kuvake.

Odour Control

TENA-suojat poistavat myös pissan mukana tulevan pahan hajun. Suojan helmet estävät ammoniakin muodostumista, mikä estää bakteerien kasvun, joten suoja pysyy raikkaana.

Vaaleaihoisen naisen käsi, jonka kynnet on lakattu punaisiksi, sormessa sormus, kaatamassa hieman vettä tasaisella pinnalla olevan TENA Discreet -suojan päälle.

Tehokas imukyky

TENA-suojat imevät virtsaa paljon nopeammin ja pitävät olon siksi puhtaana ja raikkaana. Tämä johtuu siitä, että ylin kerros ja sen alla olevat imukerrokset on suunniteltu nimenomaan virtsan nopeaa virtaamista ajatellen, kun taas kuukautissuojat on tarkoitettu veren kaltaista paksua vuotoa varten.

Kokeile jo tänään

Valitse omasi suosituimmista suojistamme ja aloita käyttö. Ne ovat niin huomaamattomat, että tuskin edes itse huomaat niitä!