TENA Silhouette suojaavat alushousut

Aivan kuin alushousut. Suojaa kuten TENA.

on tabu, josta harvat uskaltavat puhua - riipumatta siitä, että monet naiset kärsivät vaivasta. Monet virtsankarkailusta kärsivät mukauttavat pukeutumisensa sen mukaan, mitä aikovat tehdä, karkailevan virtsan pelkäämisen vuoksi.

TENA Silhouette Noir suojaavat alushousut

Nyt sinun ei tarvitse valita varmuuden ja tyylikkyyden väliltä. Elegantit ja mustat imukykyiset TENA Silhouette Noir kertakäyttöalushousut  tarjoavat suojaa keskivaikeaan ja vaikeaan virtsankarkailuun. Alushousut ovat mustat sekä sisä- että ulkopuolelta, mikä saa ne näyttämään aivan alushousuilta. Lisäksi ne ovat huomaamattomat nykyaikaisella muotoilullaan. Kiitos pehmeän ja hengittävän materiaalin, ne istuvat mukavasti ja varmasti samalla, kun luotettava ydin lisäimukyvyllä lukitsee sisäänsä myös suuremmat vuodot. Ihosi pysyy kuivana ja hajut neutralisoituvat, jotta voit tuntea olosi raikkaaksi ja naiselliseksi.

Yhdistä ihan mihin haluat

Inkohousujen ei tarvitse näyttää yhtään erilaisilta kuin tavalliset alushousut. Ja meidän mielestämme sinun pitää saada käyttää niitä minkä kanssa vain ja juuri niin kuin sinä haluat. Yhtenä päivänä lempifarkkujen ja toisena taas kauniiden pitsirintaliivien kanssa.

Löydä oma TENA Silhouette -suosikkisi

Jokaiselle naiselle ja jokaiseen tilanteeseen löytyy oma TENA Silhouette. 
Valitse korkea tai matala vyötärö, valkoiset, mustat tai vaikkapa puuterinväriset.
Näyttävät ja tuntuvat tavallisilta alushousuilta

Näyttävät ja tuntuvat tavallisilta alushousuilta

Luotettava suoja – ja silti huomaamattomat ja aivan kuten alushousut: sopivat tyyliisi ja tunnelmiisi.
Höyhenen keveyttä

Höyhenen keveyttä

Pehmeä, hengittävä micro-stretch-materiaali mukailee kehosi muotoja.
TRU Color

TRU Color

TENA Silhouette Noir voi olla kauniin huomaamaton sekä sisä- että ulkopuolelta TRU color -älypigmenttitekniikan ansiosta.

Osta suoraan TENA Kaupasta