Tilaa ilmainen tuotenäyte

Nauti edelleen elämän hyvistä puolista! Tilaa ilmainen näytepakkaus jo tänään alla olevalla lomakkeella valitsemalla mieleisesi näyte. Näyte toimitetaan kotiisi huomaamattomassa pakkauksessa.

Vaihe 1/2: Valitse tuote

Valitse jokin näistä tuotenäytteistä

Vähäiseen virtsankarkailuun

TENA Discreet Mini Magic, TENA Discreet Ultra Mini ja TENA Discreet Ultra Mini Plus ovat yhtä huomaamattomia, mutta huomattavasti imukykyisempiä kuin tavalliset pikkuhousunsuojat. Ne tarjoavat lisäsuojaa, kun virtsaa karkailee vähäisiä määriä. Suunniteltu erityisesti naisille, joilla esiintyy vähäistä virtsankarkailua aktiviteettien tai vaikkapa yskimisen tai aivastelun yhteydessä.

TENA Silhouette Noir Normal Pikkuhousunsuojat | Mustat pikkuhousunsuojat inkontinenssiin

Mustat pikkuhousunsuojat inkontinenssiin suojaavat uskomattoman huomaamattomasti

Kohtalaiseen virtsankarkailuun

TENA Discreet Mini, TENA Discreet Mini Plus ja TENA Discreet Normal. Erikoispinta ja Fresh Odour Control™ –ominaisuus neutraloivat hajuja ja lukitsevat virtsan suojan imuytimeen. Sopivat vähäiseen tai kohtalaiseen virtsankarkailuun.

Keskivaikeaan virtsankarkailuun

TENA Discreet Extra Plus ja TENA Discreet Maxi -suojat ovat erittäin varmoja, huomaamattomia ja paljon imukykyisempiä kuin kuukautissuojat. Suunniteltu antamaan erittäin tehokkaan suojan, jonka ansiosta voit tuntea olosi välittömästi kuivaksi ja varmaksi kaikissa tilanteissa.

Keskivaikeasta vaikeaan virtsankarkailuun

TENA Silhouette Plus High Waist Crème ja Noir  ovat ainutlaatuiset, erityisesti naisille muotoillut suojat, joissa toisessa on kauniin puuterinvärinen suoja ja toisessa tyylikäs musta väritys. Kehoa mukailevan muotoilunsa sekä naisellisen ulkonäkönsä ja tuntunsa ansiosta nämä suojaavat alushousut sopivat täydellisesti elämäntyyliisi. Näyte sisältää kaksi suojaa, puuterinsävyisen ja mustan.  Näyte saatavana koossa M tai L.

Tätä kenttää ei voi jättää tyhjäksi

Keskivaikeaan virtsankarkailuun

TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc & Noir -suojat ovat kertakäyttöiset, tavallisia alushousuja muistuttavat suojat, joissa toisessa on kaunis naisellinen kuviointi ja toisessa tyylikäs musta väritys. Suojassa on luotettava ja erittäin imukykyinen ydin, joka lukitsee virtsan nopeasti suojan sisään estäen hajujen muodostumisen ja taaten huomaamattomuuden. Näyte sisältää kaksi suojaa, mustan ja kuviollisen.  Näytteet saatavana koossa M tai L.

Tätä kenttää ei voi jättää tyhjäksi

TENA Discreet Maxi Night | Inkontinenssisuoja

Suunniteltu runsaaseen virtsankarkailuun. Lisäsuojaa tehokkaamman imukyvyn ja pidemmän takaosan ansiosta. Erityisesti öiseen virtsankarkailuun

Tärkeää tietoa

HUOM! Näytepakkausten suosion vuoksi voimme tarjota vain yhden näytepakkauksen henkilöä kohden 6 kuukauden välein. 
 
Toimitamme näytetilauksia vain Suomeen. Mikäli et asu Suomessa, käy osoitteessa www.tena.com tilataksesi näytepakkauksesi. 
 
NÄYTETILAUSTA EI SAA TEHDÄ TOISEN NIMISSÄ ILMAN HÄNEN SUOSTUMUSTAAN. VÄÄRINKÄYTÖKSESTÄ ILMOITETAAN AINA POLIISILLE.

Huomaamaton toimitus

Tuotenäyte toimitetaan huomaamattomassa pakkauksessa, josta ei käy ilmi sen sisältö. Henkilötiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Tuotenäytteisiin ei liity mitään velvoitteita.