• TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus – pidempi pikkuhousunsuoja – huomaamatonta suojaa naisille, joilla on vähäistä virtsankarkailua
  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus – pikkuhousunsuoja naisille, joilla on vähäistä virtsankarkailua
  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus – huomaamaton ja varma
  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus – sitoo hajut ja kosteuden välittömästi
  • TENA Triple Protection against leaks, odour and moisture

TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus

TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus on pidempi pikkuhousunsuoja. Se on suunniteltu tarjoamaan huomaamatonta suojaa naisille, joilla esiintyy vähäistä virtsankarkailua aktiviteettien tai vaikkapa yskimisen tai aivastelun yhteydessä. Se on pehmeä ja silkkinen sekä paljon imukykyisempi kuin tavallinen pikkuhousunsuoja. Sen microPROTEX™-teknologia sitoo hajut ja kosteuden välittömästi. Valitse TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus – koska huomaamattomuus on aivan yhtä tärkeää kuin varmuus.

  • Nopea ja huomaamaton suoja microPROTEX™-teknologian ansiosta
  • Samankokoinen kuin pikkuhousunsuoja, mutta niin paljon imukykyisempi
  • Fresh Odour Control -ominaisuus takaa itsevarman olon

Tuotekuvaus

Nopea ja huomaamaton suoja microPROTEX™-teknologian ansiosta

TENA Lady Discreet on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suojaa ohivuotoja vastaan. MicroPROTEX™-teknologia sitoo tiukasti yhteen erittäin imukykyisiä materiaaleja, jotka takaavat imukyvyn siellä, missä sitä tarvitaan, jotta voit tuntea olosi varmaksi. TENA Lady Discreet antaa sinulle varman tunteen.

Samankokoinen kuin pikkuhousunsuoja, mutta niin paljon imukykyisempi

Tämä ei ole tavallinen pikkuhousunsuoja. TENA Lady -pikkuhousunsuojat ovat erilaisia. Ne ovat äärimmäisen ohuita ja erityisesti suunniteltu lukitsemaan pikku vahingot välittömästi. TENA Lady -pikkuhousunsuojat pitävät olosi kuivana ja varmana koko päivän.

Fresh Odour Control -ominaisuus takaa itsevarman olon

Älä anna virtsankarkailun hidastaa tahtiasi. TENA Lady -suojien Fresh Odour Control -ominaisuus sekä mikrohelmet sitovat nestettä ja ehkäisevät epämiellyttäviä hajuja. TENA Lady -suojat pitävät olosi raikkaana ja itsevarmana kaikissa tilanteissa.

Silkinpehmeä ja hellävarainen

TENA Lady -pikkuhousunsuojissa on silkinpehmeä pintamateriaali, joka on poikkeuksellisen hellävarainen iholle. Tämä tekee TENA Lady -suojasta niin mukavan, että luultavasti jopa unohdat sen olemassaolon.

QuickDry -pinta takaa välittömän kuivuuden

TENA Lady -pikkuhousunsuojissa on erityinen rei’itetty pinta, joka imee välittömästi nesteen, mikä takaa iholle raikkaan ja kuivan olon. TENA Lady -pikkuhousunsuojat auttavat sinua tuntemaan olosi mukavaksi ja kuivaksi koko päivän.

Kolmitehoinen suoja – kuiva tunne, varma olo ja Odour Control -ominaisuus hajuja vastaan

Kaikki TENA Lady -tuotteet antavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan. Ne auttavat pitämään olosi kuivana ja itsevarmana sekä päivisin että öisin.

Hajusteeton ja dermatologisesti testattu

Tuotteisiin ei ole lisätty hajusteita. Tuotteen kaikki materiaalit ovat dermatologisesti testattuja, turvallisia ja ihoystävällisiä.

Tuotetiedot

Imukyky

  • Pituus: 21 cm

Saatavana olevat pakkaukset:

  • Kuluttajapakkaus: 24 kpl

Tutustu TENA Lady Discreet

Samankaltaisia tuotteita

TENA Lady Discreet Mini

Suunniteltu lievään inkontinenssiin

TENA Lady Discreet Ultra Mini

TENA Lady Discreet -valikoiman normaalikokoinen pikkuhousunsuoja

TENA Lady Discreet Mini Magic

TENA Lady Discreet -valikoiman pienin pikkuhousunsuoja